Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

Gossip
choj do mensich, nedaj si tie 300ky , uvidis s tvojim zakladom ich budes mat velke, ja v niektorych trickach mam take bomby ,ze si nadavam ,ze som netrvala u doktora na 280ml a on mi capol este 330! ach no co uz nic mi neostava len si zvyknut

vanesa6

rita149

idem k doktorke Simonovej, davam si anatomy, a este rozmyslam medzi 300 az 310ml. Myslis, ze tych 10ml je velky rozdiel, ci je to uz jedno?
A dr. mi navrhla stredny profil, ale tvoj vysoky sa mi paci, takze tam este tiez nie som rozhodnuta. Aj tak sme sa dohodli, ze absolvujem u nej este jednu konzulaciu pred opkou, aby sme si to cele uz len potvrdili.

Zuleko

Gossip
Keď ťa to tak ťahá k menším prsiam,tak si daj menšie implantáty,lebo vidím,že už dlhšie máš dilemu:-)Aj keď osobne si myslím,že základ nemáš až tak veľký,že by si s väčšími implantátmi mala obrie prsia,ale to je vec vkusu,keďže ja preferujem väčšie.Ale bádam už dlhšiu dobu,že teba to stále láka k tomu,aby si mala pekné menšie prsia,takže si daj menšie a vybavené:-)))

gossip_girl

rita 149,

B? a to ta netlaci? ja som si len tak dala 75 C a ze asi ako to vyplni a nezdalo sa mi to az tak velke.. Mne doktor povedal ze budem mat 88-89 a ze C kosik a mne sa zda ze proste to bude na mne velke ked si dam este podprdu, ze mne by s podprdom stacilo tak 88-89 tak ja neviem... A ty teraz dost aj push upky kupujes nie? mne osobne sa to velmi nepaci, ale v tych nevystuzenych ich mas krasne a tak by mi to asi vyhovovalo, no len ked ja mam este vacsie ach jaj

zuzana1404

Ahojte dievcata,

o chvilu ma caka op tak mam otazocky. Neviete ako dlho po opke nesmiem ist na slnko? Aby som vedela ci mam rusit dovolenku :-). A ako dlho ste sa nenamahali po opke? Kedze ja v mojej praci potrebujem ruky ako sol...:-(

[zruseny15]

rita 149

Aj ja obdivujem :-) Krásna práca. Mne dr. navrhol 400 a okrúhle cez pazuchu, ale anatomické sú podľa mňa prirodzenejšie. No nechám to na neho, hádam vie prečo nie anatómy.