Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vanesa6

Prave ze mam, dr. povedala, ze ak sa rozhodnem pre 330 budem mat take riadne trojky. Len problem je v tom, ze za take 2 3 roky planujeme s priatelom baby, a naozaj neviem ako budu vyzerat potom. Ze ci nebudem musiet skocit rovno na 430. A priatel nie je zastancom zas moc velkych prs. Takze kvoli tomuto rozmyslam..

Zuleko

vanesa
ber 330 budeš spokojná,ak to doktorka povolila a tebe sa páčia väčšie prsia nemáš nad čím rozmýšľať:-)

vanesa6

Zuleko

no ved toto, mne sa pacia vacsie a dr. mi povedala, ze by dala 290 ale ak chcem vacsie, tak odporuca max. 330ml. Takze sa snazim hybat v tomto rozmedzi

Zuleko

Vanesa
Keby šlo o veľkosť 300 a 400 určite poviem popremýšľaj či sa ti páčia menšie alebo väčšie prsia,ale naozaj medzi 300 a 310 nie je žiadny rozdiel,takže určite si zober tie 310 a 90% báb ti povie,že ľutujú že si nedali väčšie tak ako im doktor radil,samozrejme existujú výnimky..vždy to záleží na tom čo sa ti páči a aký si typ:-)

vanesa6

Zuleko
asi dam na teba. Zatial kazda baba po opke hovorila, aby sme sa nebali tych velkosti, ze radsej vacsie ako potom lutovat

Majka1910

leus,
ty mas 330 ml a zdaju sa ti velke? ja mam mat 310ml a stale o tom rozmyslam ci to nie je vela. a mas anatomicke ci gulate?

Zuleko

vanesa
mne je to vážne až smiešne že rozdiel implantátov 10 ml:-))))odmeraj si 10 ml do odmerky a uvidíš..URČITE to nerieš:-))))30 ml je zanedbateľný rozdiel ,ale 10 je absolútne NIČ!:-)))