Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

baby

ja sa len pripojim ja mam rez pod prsom a bolesti takze ze v pohode len 4 dni potom uz som nevedala nic ze som na nejakej bola po 8 dnoch som soferovala takze na tom nieco asi bude ...ked je nas tu tolko co sme nemali nejake bolesti a mame rez pod prsom :-)

mahulienka

baby
ja mam rez pod prsom a je pravda, ze ked som bola po operacii a citala som toto forum ako to ine baby znasali, tak jednoznacne to horsie znasali tie ktore mali rez pod pazuchou.
A ten problem, ze ked napnem sval a je mi vidno implos mam aj ja, ale uz som si zvykla.

Honey777

Baby, mne doktor povedal vkladanie pod pazuchou je bolestivejsie, vedla mna bola baba co mala vkladane zospodu a ja cez pazuchu,ona bolesti mala ja vobec obe nas operoval cerven a ece sa smial,ze paradox....ze zvacsa trpia viac tie kt. maju rez pazuchou

rita149

katka33

prepac ja nesuhlasim z tebou v tomto vobec! ze este aj zo soferovanim je to lepsie? dufam ze sa zapoja este nejake baby čo maju rez pod pazuchou a napisu k tomu niečo :-)

Zuleko

Rita
Inak ja súhlasím s tebou,že tiež si myslím,že baby ,čo to majú z pod pazuchy majú väčšie bolesti a viac to bolí,predsa mi čo máme z pod prsa,tak sme ruky mohli hne´d používať aspoň teda ja:)

Mery NR

baby a s tou bolestivosťou to je podľa mňa jedno z kadiaľ dali imploš, bolí to aj tak ako 5 pôrodov dokopy :-((

Mery NR

katka33
napísala si to výstižne s tým dvojitým prsom. podľa mňa na tom niečo bude, že to máme my, čo máme rez pod prsom. ja mám tiež to dvojité prso úplne od začiatku, hneď som si to všimla. je vidieť keď si napnem sval alebo predpažím ruky kde je imploš a kde začína moje predtým mini prso :-) hovorila som to aj dokymu ale on, že to nie je určité dvojité prso, len mi je viac vidieť žľazu.
spekulantka19
podľa mňa ešte nestresuj. keby si tam niečo nemala v poriadku by to bolo viac vidieť.. skús sa pár dní nepozorovať a potom tak po 2 týždňoch si ich riadne prezrieť či sa ti zmenili, či sa ti tam niečo robí alebo nie. keď si ich budeš stále pozerať si len vsugeruješ, že tam niečo máš :-) hlavu hore, nemysli hneď na najhoršie

katka33

Rita,

to hadam nemyslis vazne ze ta to nahnevalo ?!
Ja som len hovorila o dievcatach ktore boli v tom obdobi ako ja na operacii u Cervena a oni uz isli na druhy den domov a v celku hovorili, ze sa to dalo zvladnut aj s karovanim ovela rychlejsie ako tie co boli u inych doktorov....co sa tyka rozsahu bolesti...asi som to len zle napisala ze ovela mensie bolesti, myslela som tym, ze sa len ovela rychlejsie spamatavaju z tej operacie ako tie co som porovnavala s ostatnymi....bolest...neviem ci tu este niekto bol 4 dni po operacii v nemocnici ako ja a neviem ci este niekomu vytiekla infuzia ktora mala byt proti bolesti na postel pokial som sa preberala....takze ja som to len myslela ze je to asi menej invazivna metoda..co sa tyka porusenia prsneho svalu...akokolvek verim ze aj omnoho menej bolestive-ako som to tam napisala znamena paradnu bolest. V mojom pripade keby bola schvalena eutanazia, uz tu nie som, lebo to bolo jedine, co som si pytala ked som sa prebrala ;D

rita149

zuelko

moja draha ja sa necertim :-). len ma to trochu nahnevalo že baby od cervena nemaju take bolesti lebo maju implantaty vkladane pazuchou! Je jasne ze vsetko je o prahu bolesti kto ako bolest zvlada.Ale ja som si 100% ista ze vkladanie pod pazusim to je bolestivejsie.Ved o nic nejde, ja som napisala len moj nazor nato :-)