Spekulantka
Teraz som si pozrela tvoje foto a ja nemyslim, ze mas nieco prasknute,kapsulu alebo co sa tam pisalo, ani ze nemas v takom kratkom case po operacii dvojite prsko, to je to co hovorim, ze ten sval nepokryva cely implantat a preto je to viditelne, kde ti konci sval a kde sa oddeluje implantat.
Ja si osobne myslim, ze si si len nejak natiahla ten sval a je to teraz viac viditelne, ale Mery si myslim, ze by si tomu mala nechat trochu casu a nebat sa ze to je uz naveky. Ono sa mozno ten sval postupne uvolni a nebude to tak viditelne...
Ja som sa takto na zaciatku roku tiez pristihla, ze som po lyzovacke mala podobny "ukaz" a uz som histercila, ale upravilo sa to.
Ale pre baby co o tom nevedeli som chcela upozornit ak by sa rozhodovali aky rez, ze to nie je len kde bude mat baba jazvu, ale ze su to aj rozdielne ulozenia pod sval. To som ja nevedela a pravdupovediac aj ked ma desilo pootocenie implantatu a vytlacanie, keby som vedela co je dual plane, asi by som zvolila radsej rez pazuchov..napriklad ked sa blaznim vo vode stale sa pozorujem, ci nenatahujem moc svaly aby mi nebolo vidno ten preseknuty prsnik ked mam trojuholnikove plavky...alebo ked sa opalujes a rozopnes si vrch a lezis na bruchu...tak ze ti sa podopieras pod hlavou...tak aj tam ti to trochu deformuje prsnik, prave koli tomu dual plane ulozeniu. Ale naozaj si myslim, ze to mas len natiahnute, ved mas kratko po operacii na nejaku kapsulu alebo nieco ine ...neboj sa.