Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

spekulantka

ahoj kukala som foto na tej poslednej to vidiet zo spodu prsnika ako opuch alebo taky hrb.niekde som citala ze tu kapsulu ked praskne treba zase prsnik otvorit vycistit a ide sa dalej netreba menit ani implantat. akurat zase narkoza a vsetko odznova hm :-((( ale sono ti povie isto co tam mas a dohodnete sa s doktorom co dalej. Drzim palce je to smutne ze taketo veci sa stavaju proste sme stale v ohrozeni :-(( DRZKAJ SAAA a urcite daj vediet co a ako..

0705bubu

katka33

ahoj si spokojna po takej dobe?? ja som mesiac po opke a tiez ma operoval doktor Trska. zatial som maximalne spokojna o tyzden mam kontrolu tak sa tesim a konecne zhodim pooperacnu. nosiim poctivooo :-))

leus

spekulantka
ja som tiez kukla, mne sa tam daco vidi, ale neviem ci to neni len tien na fotke, neni to az take viditelne
katka 33
ahoj, Ty si bola taka nespokojna po opke,sa Ti moc nepacili a velke a tak...ako to vnimas teraz,po tak dlhej dobe?

santi

Spekulantka19

Ahoj a si si to tak nahmatala? Ja neviem mne sa nezdá, žeby si mala dvojité prso, neviem mežno si to len namýšlaš alebo som ja slepá, ale ja som tiež taká už mi bolo asi všetko :D A kto ťa operoval? Ja mám presne také isté implantáty.

Spekulantka19

Kocky prosim vas, pozrite moje fotky ci sa vam nezda ze sa mi vytvara to strasidlo 'dvojite prso'... tak sa bojiiiiimmmm

Spekulantka19

Ahojte,
no to som tiez bola s toho dost zhrozena ze implantat sa moze posunut pri takej aktivite ako sex, co potom s fitkom. Som to hovorila aj doktorovi, a on mi na to ze vzdy su aj take 'nescastne' nahody....
ci som vsimala pokles aj pred ty, no asi trochu hej, lebo ja som vzdy mala jeden prsnik vasci ako druhy, tak som to brala normalne ze aj po opke vyzeraju nie indenticky. No ale teraz mi s toho normalne sibe, uz sa mi zda ze mam double bubble breast (pozrite na nete)....
Doktor hovori ze nech idem na ultrazvuk, to aj pojdem.
A s velkostou som velmi spokojna, mozno by som isla aj do mensich, ked ze tam je mensie riziko posunu atd.pred OP som mala asi 80 cez prsia teraz ani neviem, ale mam 70 C. a mam vysku 164 a 50 kg.
poslem nove fotky, tak pozrite ci vidite pokles ci vymyslam.
zuleko, podla mna mas krasne tie prsia, aj velke) keby ze mam ja 600cc tak sa bojim aj lahnut))) nie ze sexovat)))

zajacik_006

katka33
áno galériu mám teraz ja na starosti,tak smelo môžeš poslať na galeria@zoznam.sk
A som rada,že si sa ozvala po tak dlhom čase:-))))