Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

0705bubu
...ale čaká :) napríklad mňa opka čaká cca o mesiac a už sa neviem dočkať...len dúfam dopadnú dobre predoperačne...naviac idem prska+nos...jooj, nech už je to za mnou a môžem s vami riešiť veľkosť a farbu podprd..:D

0705bubu

ahojte babulky

som 5 tyzdnov po opke :-)) kupila som si podprdu v tescu jednu z tych co reklamuju tri farby bezsvikove Belvia no parada na tele jooj nikde nereze, netlaci a nevidno ju pod trickami, tesim tesim na nosenie. poslala som aj foto do alba. a sledujem ze najeko nikto necaka na opku hm zeby utlm ?? pekny nedelny vecer :-)

Nattys

Ahojte baby potrebujem iba vedieť vaš nazor ktore ste boli na reoperácii u toho isteho chirurga na tej istej klinike, tak koľko ste platili za reoperáciu? Tiež vas to vyšlo vyše 600 eur? CA + ubyt + material? Nie je to vela? Aj vy ste si museli toto všetko platiť pri reoperácii?

rita149

baby

mam na predaj teplačky znacky MET Jeans. uzasne tirkysove,2x vacky, dole patent, pudlovy strih.velkosť S., v pase široka guma+ snurka.Foto v pripade zaujmu poslem . Mne su velke :-(. ak mate zaujem dajte mi vediet,lebo ich budem posielat spat odkial som ich objednala, ale su krasne tak ich je mi luto.

Mery NR

baby, ja si práve prezerám svoj lekársky nález ako to vlastne mám vložené či čiastočne pod svalom alebo nie a mám tam, že "preparácia pod M.PECTORALIS MAJOR", čiže je tým myslené muscular pectoralis major (pod celý hlavný prsný sval)?? ten tretí obrázok z článku čo katka33 poslala? ja tam žiadne dual plane a pod nemám..

bimbi

Ahojte baby
Chcem sa tiez pripojit k vasej debate.. vy tu stale spominate pri vkladani zospodu dual plane- ciastocne pod sval ( ak som spravne pochopila).. ale existuje aj uplne pod sval, ci? Ja som sa po opke dokiho pytala, ze ako to mam a on ze uplne pod svalom, aj v karticke mam napisane submuscular.. Tak to su dva sposoby? Ze ciastocne pod sval a uplne? Lebo on hovoril, ze okrem narezania svalu dole kde sa vkladal implos, mi sval uvolnili aj v strede medzi prsami ako je ryha.. Neviete teda ako to je? A kdesi som citala ze implos ciastocne pod zlazou je vtedy ked je implos velky a nezmesti sa uplne pod sval.. Tak ja neviem..