Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gina3

bimbi, rita,
zajtra som 2t po opke, ako to je s nosením tej pooperačnej podprsky - dokedy presne? Mne to v piatok doktor hovoril, ale ja som viac pozerala do zrkadla na prska:)

bimbi

Rita
Ano je uzasna :) ale keby mi to niekto povedal po opke, tak by som neverila.. A doki mi kazal uz spavat bez nej, aj cez den tielka bez podprdy :D aby vraj povolili a zmakli, ale ja som skusala bez nej spat a pri otacani mi to nebolo prijemne, ked som sa uz otocila a ulozila uz bolo fajn, ale pri zmene polohy mi to vadi..

Majka1910

Bubu
Aj ja som v ocakavani ;) operaciu mam uz o necely mesiac. Takze uz to odratavam a vytesujem sa.
Bambulkova
Tiez mam strach z tych predoperacnych vysetreni, aby mi to dobre dopadlo alebo aby som chora nebola
A neboj tie tepla nejako zvladneme ked chceme byt pekne ;)

sarah2

Nattys, bola som na reopke u toho isteho chirurga a uz si to nepametam presne, ale platila som minimalne 600. Vraj za narkozu a lozko to bolo.

bimbi

Bubu
Tak vidis predsa si sa dockala.. Ti poviem, ani ja som sa nevedela dockat, kedy ju odlozim-teda tu pooperacnu, ale ked som uz nemusela, nejako som si ju oblubila.. vo stvrtok som oslavila 12tyz.po opke s novymi prskami a doteraz v nej spavam :))) moj muz mi nadava, ze kedy ju uz supnem do kosa, ze je to nechutne :D. ale mne je v nej super na noc, ked ju nemam, tak mam pocit ze mi odpadnu :DDD
ale osial podprsenkovy si uzi, uvidis aj to ta prejde.. Ja som nakupila podprd kopu a nosim 2-3 dokola oblubene..
Bambulkova
Ty si to tiez uzi to tesenie a ocakavanie, aj ja na to rada spominam.. hoci v lete nic moc, ale po mesiaci uz budes sexica, ked niekam pojdes a na doma v rej podprde to zvladnes :)

0705bubu

bambulkova

jeej tak drzkam vsetky koncatiny potom sak daj este vedet den vopred :-) ale obdivujem ta takto na leto mne uz teraz lezie ta podprda na nerf v tychto teplotach. ja mam piatok kontrolu a mala by som koncit aj s pooperacnou akurat 6 tyzden dokoncim :-)tak doky ani nech neskusa mi povedat ze este nosit ale jasne ze by som vlacila hihi :-))))