Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

Ahojte,

prosim vas ako to teraz funguje s galeriou fotiek? rusila sa nejak ta stara?ja som uz rok a pol po op. (hah ani sa mi nezda, ze uz tak dlho) a celkom rada by som videla ako sa od vtedy zmenili, ale ja vobec neviem, kde tie fotky mam...teda okrem toho, ze som ich vtedy posielala do gal.
dakujem

katka33

Ahoj te baby, dlhsie som tu nebola a chcela by som poslat fotky po roku do galerky, je toto spravna adresa,myslim, ze teraz to tu organizuje Zajacik, tak len aby som neposlala take fotky niekomu inemu :galeria@zoznam.sk.ak
Dakujem

Zuleko

Spekulantka
Na margo toho sexu ešte,mne sa tiež kopu krát stalo,že mi priateľ stlačil prso,že ma týždeň ešte bolelo,ale nič také aké opisuješ ty sa mi nestalo klop klop klop,a fakt niekedy nedáva pozor..no myslím si,že si dostatočne dlhú dobu po OP,že by to čo sa ti stalo malo niečo spoločné so sexom,neverím,že kapsula ti len tak praskne z toho,že ti manžel pritlačil rameno na prsník..veď to potom by sme si ani poriadne sex nemohli užívať,keby sme vkuse museli dávať pozor na prsia..

Mery NR

spekulantka19,
čože? ja som si myslela, že po pol roku sme už mimo ohrozenia.. to si teda stále budeme musieť dávať na všetky takéto pohyby pozor?! a ty si si ten pokles tiež všimla po tej príhode? snaž sa na to nemyslieť, lebo si len sama privoláš niečo zlé..
nellyy
koľko cm máš ten pokles? je to až tak strašné? lebo ja mám tiež tuším 5 mm ale nad reopkou vôbec nerozmýšľam

Zanetka7543

Ahojte baby , tak už istý čas čítam Vaše príspevky a tiež uvažujem o silikónových prsiach, kedže sa mi to veľmi páči. Ale ... o dva roky /po škole/ plánujeme s priatelom dieťa a čítala som, že po dojčení sa tvar zmení takže budem musieť asi počkať :( Či máte iný názor? A čo sa týka ceny za opku? KOlko vyšla Vás? A myslíte, že je jedno kto vás operuje ? Alebo je lepšie dosporiť a staviť "na overenú" kvalitu ? Ďakujem a pekný dník všetkým , ps : inak ste frajerky , ja len pomyslím na opku a už mám stres :D

gossip_girl

Spekulantka 19

Fuu to mi je luto a doktor ta neposlal na nejake vysetrenia s tym? Len povedal ze mozno praskla kapsula?
Prosim ta ty mas take mensie implantaty, ako si spokojna? Kolko mas cez prsia teraz a kolko si mala pred? Dakujem rozhodujem sa prave o takej velkosti dakujem

Zuleko

Spekulantka
Áno čisto len kôli veľkosti idem druhý krát na OP,vždy som túžila po veľkých prsiach,tak si idem splniť sen,budem mať niečo cez 600 ml:-)

zajacik_006

nellyy
prečo musíš ísť na reopku? Veď na fotkách nemáš nič zlé viditeľné...viem,že si kedysi spomínala,že máš pokles alebo niečo také. Myslíš,že to fakt vyzerá až na reopku?

nellyy

čaves kočky

dlho som tu nebola, ale potrebovala som sa dať dokopy a sama zvážiť čo a ako s reopkou, o týždeň už idem aj k dokymu a podľa toho čo obnáša reopka sa definitívne rozhodnem, ale termín stále mám a neruším....

dám vedieť čo nové :*