Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hidalgo4

Ahojte babenky, viete mi poradit nejaku fakt dobru push up podprsenku, ktora stlaci prsia k sebe? Prska mam docela od seba a nemam tam tzv. "ritku" a rada by som ju vytvorila podprdou. Viete mi poradit?

hidalgo4

Ahojte babenky, viete mi poradit nejaku fakt dobru push up podprsenku, ktora stlaci prsia k sebe? Prska mam docela od seba a nemam tam tzv. "ritku" a rada by som ju vytvorila podprdou. Viete mi poradit?

666_martinka

Ahojte, kam sa teraz posielaju fotky do galerky? chcela by som poslat ake ich mam skoro po pol roku:)

Inak baby, som maximalne spokojna...tie co vahate-chodte do toho!! Ja som si dala 400ml a myslim ze to bolo perfektne trafena velkost..ked chcem tak sa daju skvelo zakryt ani neni vidiet ze mam velke prsia(v praci) a ked idem na diskoteku tak dam vystrih a super ukazu:)))

drndula

Gina,

Ahoj,Ja som nosila pooperačnu cez deň mesiac na noc nejakych 7 týždňov,šupla som sa na brucho a kozy ma pustili,hoci som si musela ich nejako uložiť,odvtedy spsvam Uz len na bruchu,lebo som tiez bruchospavka...čiže poloha na chrbte bola pre mna za trest..ale ako sa tebe bude dať,neriad sa podľa nás..počúvaj dr.a svoje telo,uvidíš,kedy ťa pustí navyše Ja som po troch týždňoch spala Uz na boku,a dalo sa tak uvidíš sama...
Čo sa týka nosenia pooperačnej,po trochvtyxfnoch som začala na dve hodky denne ale mna boleli,hlavne pravý prsnik,ktorý som mala napravany,čiže hneď som šupla pooperačnu potom,tá ich držala ako kliešte;) myslím ze Neni vobec tá pidprda hrozná,práve naopak,Ja ju nam rada,zvykla som di na ňu,napr.ns taký pás to by som Si nezvykla,ten bol pohroma..táto pooperačna he obdoba športovej,cize úplne v pohode

0705bubu

gina3

ahoj ja mam nosit pooperacnu 6 tyzdnov nonstop akurat pri sprchovani som bez:-) poctivo nosim a hadam piatok sa na den uz rozlucim s nou :-))

bimbi

Gina
Tu pooperacnu nos dokedy je ti prijemne, ten cas vymedzil lekar, kedy najskor mozes dat normalnu na den, ale ini lekari davaju nonstop pooperacnu 6-8 tyzdnov, takze ak ju budes nosit dlhsie, je to ok a podla mna len plus.. Ja ked som bola hodku bez nej , ked sa prala, tak som bola bez nej uplne nesvoja.. Prska su po dvoch tyz. este pevne, podprdy este nesedia dobre, chce to cas.. Do prazdnin budes ok :)

gina3

Takže aj po 3t môžem stále nosiť tú pooperačnú? Ja mám prská ešte stále dosť pevné, neviem či to vydržím v tej kosticovej a to je už o týždeň. Neviem, či dovtedy povolia. Ja mám ešte trošku pripuchnutý spodok hrudnej kosti, ale doktor hovoril, že tieto opuchy sú normálne, chce to trošku času. U mňa je zatiaľ všetko v poriadku, len to spanie na chrbte, už ma bolí aj zadok. Predtým som spávala len na bruchu, ale s tým je zjavne koniec:)

bimbi

Gina
Ak si od Červeňa, tak 3 tyz.nonstop, po 3 tyz. na den jemne vystuzenu podprdu s kosticou, ktoru si vytvarujes tak aby ta netlacila a na noc dalsie 3 tyzdne pooperacnu.. Ale ja som si s kosticou dala na den, ked som niekam isla a ked som prisla domov, hned do pooperacnej, v nej mi bolo lepsie..