Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

angie77

mna operoval dr. Trska v Prievidzi. On robi v BA a do PD chodi piatky operovat..tak som bola rada ze hned za rohom som to mala blizko a som spokojna ze som sa tak rozhodla :-))

Zuleko

Lilabmw
Ja som sa to pýtala Katky Sarkovej a odpísali mi že má 500ml stredný profil,ale niejaká baba tu písala,že má 550ml a vysoký,tak neviem..no ja mám od nej priamo z ruky,že má 500 ml a stredný..a ja ťa v tom podporujem ja idem tiež do väčších!!!:-)))Tak smelo do toho:-)

lilabmw

Baby zacinam vazne uvazovat ze na druhy rok pojdem do väcsich este chcela by som tak 550nl.Neviete aku velkost si davala Playmate Katarina Sarkova?Presne take plne stvorky a budem spokojna :-) Dr. povedal ze kebyze chcem uz na jesen mi ich moze dat ale tak musim najprv nasetrit :-) myslite ze hlupost?

gina3

angie77
ja teda cysty nemám, ale pýtala som sa doktora na konzultačke, že keby sa v budúcnosti náhodou zo zdravotného hľadiska niečo vyskytlo, žeby mal byť prsník otváraný, či by ten imploš prekážal. Povedal, že normálne sa môže operovať, veď implantát je pod svalom a to čo by musel byť za doktora, čo by ho prerezal alebo poškodil.

angie77

evita1122

ďakujem za odpoved, chcem sa Vás baby ešte opýtat, ani ste sa nepýtali, či keby bol náhodou problém s tými cystami, či tie implantáty nebudú vadit?

evita1122

angie77

ja som mala tiež cysty a mohla som ísť na operáciu, implantáty mám pod zlazou.. Na sone my hovorili,že mám prísť iba na kontrolu o 6 mes.. ale že kludne môžem byť operovaná..

angie77

0705bubu

ďakujem, trošku ma to potešilo, nie teda že máš cysty aj Ty :) ale, že sa to dá aj napriek nim .
Ja mám BB najbližšie a preto zvažujem práve BB, u koho si bola ty ak sa smiem opýtat?
ja mám už 35rokov, tehotenstvo za sebou, myslím že najvyšší čas spravit si radost pred celkovým odkvetom :))

0705bubu

angie77

ahoj ja mam cysty v prsniku a v pohode uz mam po operacii nebol problem. predtym som absolvovala sono a doky nic neriesil. Mam pod svalom implos takze hadam to bude ok :-)) a co sa tyka tych doktorov je ich naozaj vela zalezi aj od toho odkial si. ja som tiez necakala na dr. cervena kedze by som opku mala az na rok januar a takto som bola uz v aprili operovana. drz sa a neboj sa toho :-))

angie77

Ahojte dievčatá, už dlhšie čítam Vaše fórum a rada by som sa k Vám pridala, pretože som sa už nadobro rozhodla , že idem do toho.
Rada by som sa ale opýtala, či ste niektorá mali problém s cystami v prsníkoch a napriek tomu ste podstúpili tento zákrok. V prsníkoch mám viac menších cýst, nie sú vraj nebezbečné samé sa tratia a potom sa zase samé objavujú niektoré sú stále. Vraj sa mi to prestane robiť ked budem staršia a moje prsníky prestanú pracovať. Myslím že sa to volá fybrocystické prsníky a že to je normálne u veľa žien. Tak len chcem vediet či ste to niektorá nemali.
Kôli tomuto by som asi aj chcela imlantát pod sval a nie priamo pod žľazu, predsa keby niečo tak by bol podla mna lepší prístup k cystám a nezavadzal by imlantát.
Ešte sa chcem spýtat bola som rozhodnutá pre doktora Červeňa v BB ale tá čakacia doba...myslíte že doktor Otčenáš je tiež porovnatelne s ním dobrý?
A pár strán dozadu som čítala myslím od fekynka , že má jeden termín na konzultáciu k červeňovi, je ešte voľný?