Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

bambulkova
ano, ano ja idem do BB a ten termin mam 25.6. uz sa tesiiiim :D
ja tiet idem do gulatych stredny profil, 310ml. snad to nebude vela.
a teba budu kde operovat?
takze ty budes mat prekvapenie ked sa zobudis :D ci mas vacsie alebo mensie..

bambulkova

Majka 1910
...mi to 2x odoslalo...pardon..
termin mam 9.7., ide mi davat okruhle-bud 255 alebo 275ml...uvidi pri opke..neboj, tie implantaty urcite stihnu prist. Ake si nakoniec davas? Myslim, ze ty mas termin uz teraz niekedy v juni, však? Sa nam to krati :))) Ideš do BB?
Barbinka
ja som absolvovala 2 konzultačky, ale myslím, že by stačila i jedna, no na tej prvej som u neho nebola v Nitre a on mi tym padom nemohol poukazovať druhy a typy implošov ani fotky svojich prac. Tak preto i druha konzultačka a tá už bola v NR:)

bambulkova

barbinka, laila
ja idem o mesiac k mudr. Mladekovi :)
Majka-tak sme tu aspoň dve, možeme sa psychicky podporovať. Dúfam, ze tu pooperačnu podprdu v tých horkách prežijeme...ale čo, podstatný je finálny produkt, čo tam po teple :D

Majka1910

bambulkova
a kedy presne ides?
jasne ze to teplo zvladneme, ale sak nic ine nam ani nezostava :D.
ja som si akurat dnes objednavala implantaty a nemaju ich na sklade tak ich musia zo zahranicia objednavat, snad stihnu prist.
ake si ides davat?

bambulkova

barbinka, laila
ja idem o mesiac k mudr. Mladekovi :)
Majka-tak sme tu aspoň dve, možeme sa psychicky podporovať. Dúfam, ze tu pooperačnu podprdu v tých horkách prežijeme...ale čo, podstatný je finálny produkt, čo tam po teple :D

barbinka84

ahojte baby...bud,tyzden mam konzultacku v nr u dr.mladeka....boli ste niektora u neho ?? a este mi prosim povedzte ako sa dostanem do galerky....vdaka :D)

Zuleko

Lilabmw
Tak ísť zo 400 ml na 500ml je blbosť to ti nebude vidno ani rozdiel,ak chceš aby to bolo vidno treba ísť aspoň o 150 ml naviac,takže u teba by to bolo 550 ml akurát.-)Mne sa tiež páčia veľké plné prsia nie prehnané,pre mňa je pototyp krásnych veľkých prś Andrea Járová,ja som rozmášľala,že by som si dala niečo cez 600 ml.Napríklad baby na omlazení píšu že pokiaľ nejdeš o 250 a viac ml navrch rozdiel je minimálny..tak ja už neviem:-)A cvičiť by som mala konečne aj ja,lebo len priberám a priberám:-))heh

lilabmw

Zuleko

a mas pravdu ze ona je chuducka jak palicka a malicka,no asi musim viac schudnut a budu vyraznejsie ale aj tak by mi to nestacilo chcem aspon min tie 500ky. :-) strasne s nami stale vymyslame :-)

lilabmw

Zuleko

dakujem za podporu ja neviem mne sa pacia proste take krasne mega kozy ale zase nie extremne take pekne velke ale vkusne aj preto chcem ist do väcsich ja tiez nie som vysoka len mam sirsi hrudnik nakolko posilujem cize na mne sa tie 400 stratia ,ludia okolo hovoria ze su dost velke no mne sa to nezda chcem väcsie.A dakujem aj som si inak myslela ze Katka ma tak nieco nad 500.Len zase bude vidiet zmena zo 400 na 500?Niekde som citala ze to moc velky rozdiel nie je.