Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

barbinka84
neboj doktor ti vsetko povie, poradi. ja ked som isla na konzultaciu tiez som vobec nemala predstavu ze ake a kolko ml. a vsetko mi on navrhol

barbinka84

jak tak citam,vy uz mate toho riadne nastudovanee,,,treba mi vela dohanat:D...ja idem na konzultaciu next week a na opku mam v plane az v polovici augusta....vobec neviem kolko ml,aky profil,,,sak dr hadam poradi :D

Majka1910

bambulkova
jasne vsetky baby to dali dame to aj my :D. a ty mas uz aj synceka? ako je stary?
ja uz len v obchodoch spodne pradlo obzeram a stale hovorim priatelovi ze co vsetko si pokupim. neplanujes ist tento rok na dovolenku? my planujeme ale az tak v septembri, ak bude vsetko ok. ved to budem uz vyse 2 mesiacov po. tak snad uz budem moct.
rez budem mat cez pazuchu. a ty?

0705bubu

bambulkova

s tym pyzamkom na gombicky ani ja som nemohla zohnat tak nakoniec som si kupila panske najmensiu velkost a teraz ho nosim najradsej hihi :-))

bambulkova

...tu narkozu radšej ani nespominaj...ale zas sa upokojujem tým, že všetky baby i tu z fora to bez problemov dali, no čo sme my horšie? No i mňa občas prepadne pocit, že som nezodpovedná, najma čo sa týka mojho malého synčeka..keby sa niečo stalo..no všetko má svoje riziká...Veľmi sa teším , ako si budeme v lete písať, ktorá si aké plavky zadovážila. aj keď toto leto aj tak dovolenka nehrozi...no čo už, nemožeme mať všetko :) Ináč-kde budeš mať vedený rez? ten flector som si už zohnala a po opke vraj veľmi dobre zaberá homeopatikum Arnica Montana

Majka1910

bambulkova
ja zatial vobec nestresujem, len sa tesim. jeden den som tak rozmyslala ze co ked sa nezobudim z narkozy, ale inak nic..
vies co lieky zatial nemam ziadne, ascorutin mam zacat brat tyzden pred operaciu a chystam sa asi este ten flector. to tu baby spominali ze je dobre.
a co sa tyka pyzamka mne hovorili ze si ani nemusim nosit

bambulkova

majka
klamala by som, keby som tvrdila, že nestresujem, ale radosť je silnejšia:) Ty si na tom ako?Ináč-chcela som sa spýtať či už máš nachystané nejaké lieky-napr. ascorutin-kedy si ho nasadzuješ? A naviac-zháňam pyžamko na gombíky, no nemožem nič zohnať...anciáša, nakoniec budem asi mužovi musieť vziať...:)))

Majka1910

bambulkova
aj ja som rada, ze tu je niekto koho to estelen caka. mozme stresovat spolu :D
aj sa uz bojis ci ani nie? ja sa zatial len tesim a obavam sa len toho aby to bolo pekne spravene. ale tak snad som sa zverila do spravnych ruk.

bambulkova

Majka
ja idem do Nitry. Takže ty budeš o 2 týždne skor :)) Teším sa, že tu je niekto, koho opka ešte len čaka, možme si vymieňať dojmy, predoperačné prípravy :)))