Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

barbinka84

no to zistíš až pri konzultačke a tak, že koľko tam budeš... bo ja som mala dreny tak vtedy si tam 2 noci no sú baby čo idú na druhý deň domov... neviem presne no jedna noc stojí cca 120 €

barbinka84

santi
tak to je super,ze dve noci,,,,tesim sa ,,,aspon si 'oddychnem' ..pri mojich dvoch drobcoch,by som nemala sancu :D

santi

bambulkova

ak ideš do Avelane v NR, tak pyžamko ani nebudeš potrebovať ja som nakoniec zohnala, ale ani som ho nevytiahla len som tam ležala v nohavičkach a zafáčovaná hore :-) som bola zakrytá pod perinou a ja som stále len spala :D

barbinka84

jak tak citam,vy uz mate toho riadne nastudovanee,,,treba mi vela dohanat:D...ja idem na konzultaciu next week a na opku mam v plane az v polovici augusta....vobec neviem kolko ml,aky profil,,,sak dr hadam poradi :D

barbinka84

jak tak citam,vy uz mate toho riadne nastudovanee,,,treba mi vela dohanat:D...ja idem na konzultaciu next week a na opku mam v plane az v polovici augusta....vobec neviem kolko ml,aky profil,,,sak dr hadam poradi :D

bambulkova

majka
rez pazuchou mam naplanovany i ja :) No a čo sa týka tej dovolenky-neviem, ako to budem cele zvladat-predsalen-idem prska+nos, neviem, ako budem vyzerať...čo ma ešte mrzí je, že toto leto mame absolvovať 4 svadby, no ja tak maximalne zvladnem asi len tu septembrovu..:( moj synček ma 6 ročkov, v septembri ide do 1. triedy :) Jooj moja zlata, nech už je t za nami :)))