Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

TARA_

Ahojte,
tiez rozmyslam nad silikonmi, ale este som len v zaciatkoch, tak zhanam info. Registrovala som sa sem, ale vobec netusim, kde sa tu daju pozerat vase foto. Neviete mi pls povedat kolko ma asi vyjdu implantaty? Pozerala som eurosilicone ... ci cena zavisi aj od velkosti? Dakujem :)

Majka1910

leluska
to su uz 4 tyzdne? to strasne leti.. takze uz von chodievas bez tej podprsenky? nosis uz normalnu kosticovu? a dalo sa to zvladnut v tom teple?
no ja uz odpocitavam veru :). vcera som si uz objednavala implantaty, len ich nemaju na sklade, musia to zo zahranicia priniest tak snad to stihnu. 11.,12. mam vysetrenia tak snad neochoriem alebo co a bude vsetko ok.

leluska69

Majka
tento tyzden mam 4tyzdne jak to ubehlo:)a bolesti?uz ani neviem ze som na nejakej opke bola:)ale je to ok zatial ked to cez den prezeniem s aktivitou tak vecer to citim trosku este mam opuch je to aj na tych fotkach vidno a hlavne ked som tie fotky videla tak to skresluje realitu...uz mozem byt cez den bez pooperacnej ale vyhovuje mi tak ju mam ked som doma stale:)som istejsia ale to asi kazda co ma po...:) uz pocitas dni co?:D

Majka1910

bambulkova
jaaaj ty ides rovno aj nos? to som nevedela.. no to budes mat trosku tazsie, ale je dobre ze to budes mat naraz.
noo s tymi svadbami ti to vyslo teda.. ved hadam si aspon nejaku uzijes. a neboj velmi rychlo uz prejde ten mesiac a budeme sa aj my uz tesit z novych prs.

ronie

sue33
ja som isla na konzultaciu s tym ze som ani netusila ake su mozne implantaty. Vseto som nechala na pana doktora a on to ma v oku navrhne ti to najlepsie. pripadne sa v galerke pozri co by zodpovedalo tvojim predstavam.

bimbi

Angie77
Rada :) ja si pamatam, ze ja som zo tu uplne hltala pred opkou a citala som si dozadu aj 500 stran, strasne vela info som tu ziskala a baby ma hrozne povzbudili, ze som sa az tak nebala potom.. Skoda, malo z nich sem uz chodi.. alebo len citaju a uz malo prispievaju:( z mojho okolia som nemala toto s kym riesit, tak toto forum bolo pre mna zachrana..

angie77

bimbi

ďakujem, veľmi ste ma ukludnili dievčence, už som mala trošku obavy že kôli tým cystám sa nedočkám nikdy krásneho dekoltu, ale som rada že je toto fórum a že tak super pomáhate nám, ktoré sa na to len chystáme..ĎAKUJEM

bimbi

666_martinka
zmenilo sa heslo do galerky , teraz ju spravuje zajacik 001.. posli fotky na mail galeria@zoznam.sk a posle ti pristupove heslo
angie77
Aj ja mam cysty, musim chodit na kontroly kazdych 6 mesiacov, pred opkou som sa pytala, ci je to pri silikonoch problem, lekar mi povedal, ze nie ked to je pod svalom.. Doniesla som k opke sono, aj ked nemuselo byt, aby si to operater mohol pred opkou pozriet.. Takze mozes ist do toho :)