Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

TARA_

Dakujem Zuleko.
no rozmyslam nad Dr. Fabrym a cenu za operaciu viem, len netusim kolko by ma vysli implantaty ... aj ja poznam najviac nagor a eurosilicone. Neviete kde by som nasla kolko jednotilive druhy stoja?

0705bubu

smalfot

ahoj konzultacia hodinku, dohodli sme sa na vsetkom aj na termine, platila som len za konzultacku. nic viac. implantaty si neobjednavas on vsetko zariadi. platila som potom len zalohu asi 400€ tyzden pred operaciou a zbytok v den operacie. ja mam piatok kontrolu tak sa tesim co povie po 6 tyzdnoch doky ich nevidel od operacie. teraz prvykrat :-)) tak sa drz a hned daj vedet aky si mala dojem hlavne sa vela pytaj na vsetko necakaj ze jeho vsetko napadne aby si nebola sklamana ze vlastne nic nevies hihi maju toho ty doktory vela a moze im nieco vypadnut .... :-)))

lilabmw

Zuleko

Andrea ma pekne ale ta Zuza to je des tie sa mi absolutne nepacia.Ale Andrejka nema az take velke mozno aj preto ze ma asi anatomy neposobia tak velko ale pekne :-) ja chcem zase ako ma KAtka :-) kazda mame nejaku predstavu tak snad sa nam to splni no ked uz nam nase spravene nestacia a malia sa nam:-)

smalfot

Tak už sa mi to kráti. Konzultačku mám už budúci týždeň! Bubu 0705, koľko asi časovo trvala konzultácia u Dr.Tršku? Hneď na konzultačke si si aj dohodla termín? Musela si aj platiť nejakú zálohu za rezerváciu termínu? Díky.

Zuleko

Barbinka84
Tak na toto odborník ja nie som,takže si netrúfam,povedať,ktoré sú najlepšie,ja mám napríklad Nagor a som s nimi spokojná.Momentálne sa najviac používajú tie spomínané Nagor a Eurosilicone,ale či sú najlepšie to ti povedať neviem.Myslím,že medzi tými značkami sú rozdieli aj v naplnení tým silikónovým gélom.

Zuleko

TARA_
Podmienkou vstupu do galérie je prispievanie tu na fóre v téme silikónové prsia a zaslanie foto tvojich pŕs bez hlavy na galeria@zoznam.sk Cena implantátov záleži od druhu(okrúhle,kvapkovité) a od značky(eurosilicone,nagor,menthor atď)..cena od veľkosti nezáleží..je jedno či si dáš 200ml nagor okrúhle alebo 500ml nagor okrúhle cena bude tá istá..