Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

TARA_

lilabmw

no ja mam zatial v tom misung :) Asi by som volila radsej okruhle. Tak pocitam, ze by ma to vyslo okolo 2500€.
Co som pozerala, tak som rozmyslala nad Dr. Fabrym, ten ma napisanu len cenu za operaciu. Konzultaciu nemam zatial nikde, som vo faze zistovania :)
A tebe to robil aky doktor? Na tej stranke tusim spominali Dr. Ocenasa.

Zuleko

Lilabmw
Tak ja by som brala niečo okolo 600 ml,mne sa páčia Katky Sarkovej prsia a aj Andreii Járovej takže niečo medzi tým:-)Ale ešte to neriešim niejak moc musím najprv školu si vyriešiť a tak prídu na rad prsia,dobre že sme sa tu stretli dve šibnuté,čo chcú melóny:-))))

lilabmw

Zuleko

a presne ako si napisala ma ich klesnute a este aj dost od seba takze vobec sa mi nepaci a ani by som nepovedala ze ma tolko.No kedy planujem asi na rok jedinie zeby sa mi vyskytli tento rok nahodone prachy tak tento rok na jesen ale viac to vidim na dalsi rok musim nasetrit :-) a ty kedy planujes?ake by si chcela mas prestavu?Ja som rozmyslala aj nad tym dlho ospevovanym Cervenom nakolko LV su dost daleko a ta cesta bola po oopke hrozna.Tak Pezinok je mi lepsie a ovela blizsie.Ja by som teda tie 550 okruhle chcela a znacku bud Nagor Mentor alebo Mchghany tieto su take najlepsie si myslim.A ty chces ist ku komu?

Zuleko

lilabmw
Zuzana Plačková má 600 ml,minule to niekde spomínala.Mne sa jej prsia tiež nepáčia,lebo sa mi zdá že ich má poklesnuté.Ty kedy rozmýšľaš,že pôjdeš na OP?A znovu k Očenášovi?Tak dúfam,že sa nám naše predstavi vyplnia:-)))

Tara_
Ja som napríklad platila v Chirmede minulý rok za okrúhle Nagor 900 eur:-)

barbinka84

baby tak ja len cele dni citam,pozeram fotky pred/po...moj muz sa uz zo mna smeje :D cim viac pozeram fotky,tym vacsi misung mam..vsetky prsa su krasne,,ale na moj vkus velkeee....som zvedava co mi vycaruju z tych mojich :D

lilabmw

Tara

Su rozne znacky este je dobra aj americka znacka Mentor alebo MChgan alebo tak nejako sa to pise Eurosilicony co mi tvrdil Dr.su take priemerne len a tie mi ani neodporucal a co sa tyka ceny tak zalezi na cene aj ci anatomy alebo okruhle ale ceny sa pohybuju do 3 titisc anatomy su drahsie.Cennik u inych Dr.neviem len u mojho kukni si ak chces Mediklinik a tam maju cennik ale u kazdeho lekara to moze byt ine.Ale ten zaciatok sedi na vsetkych Dr.ze anatomy su drahsie a Perthese Esthe a Eurosilicony patria medzi tie lacnejsie ale tam je medzi nimi len 200 euro rozdiel.A ostatne vsetky znacky maju zväcsa plus minus rovnaku cenu je jedno aka znacka ci mentor nagor Mcghan alebo ina.Ale samozrejme nie som Dr.musis si zistit presny cennik u tvojho Dr.komu ides?Ake chces?