Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

super diva

angie77
Musela som reagovat na tvoj príspevok ohladom tej operácie na topky sk....Tá aslečna alebo pani.. to nemá v hlave v poriadku žiadna žena nemá na chlp rovneké prsníky či už s implantátom alebo bez.A čo sa týka silikonov vždy sa tam nájde chyba ak sa človek zamerá detailne ,ale to su len maličké rozdiely sice uniektorých možno viac viditelné či už žlaza ktorá je viditelnejšia alebo bradavka je inak ,v inej rovine a prsník býva tak isto vždy jeden o niečo vädší no nemyslím si že je to chyba chirurga a dotyčná by sa mala zmierit s tým že má možnost mat vobec pekné prsia a byt zato vdačná aj ked s malou odchylkou ,ale podla mna by mala hladat chybu inde ako na seba upútat a riešit predovšetkým to čo má v hlave!Takéto mám najradšej čo zjedli všetku mudrost sveta a nevedia ani čo je to anatom!!!Su tu daleko horšie prípady ako Vladka ,ktorá mala daleko iné komplikácie a nie toto !

rita149

baby

mam volny termin konzultacky na 8.6 v BB u Mudr.Červeňa. Nechcete niektora vymenit, ak by ste mali 22.6 napriklad niektora.Hm?

angie77

baby ako tak listujem všetko možné o prsiach na internete našla som aj toto

www.topky.sk

neviem či ste to už zaregistrovali. Myslíte že sa jedná o dr, červeňa? chyba sa myslím že môže stat vždy, nieže by som to chcela nejako teraz hodnotiť, len som to našla

angie77

lilabmw

ďakujem si veľmi zlatá, že si si našla čas odpísať :) nám čo ešte len plánujeme to veľmi pomáha, ja by som chcela to mať na jeseň za sebou, nech sa mi cez zimu pekne zaklimatizujú a na leto šup do plaviek, preto som si vybrala Očenáša, aj ked Červeň mi tiež vrta hlavou, ale zase si vravím že určite je viac skvelých doktorov v tomto odbore a ja sa bojím, aby si to manželík nerozmyslel, kým by som mala čakat rok a viac :))

ešte sa chcem spýtat ako dlho si po? a ako si to prežívala , kedže to máš pod svalom, ako dlho si mala bolesti?

kitty1

Cavte baby,

Pridte sa pozriet na nove forum:

www. plasticka-chirurgia.eu

Je pekne, prehlade, lahko sa pouziva a ma super zamknutu fotogalerku. Mame uz cez 3000 navstev....pridte sa k nam podelit o svoje skusenosti

lilabmw

angie77

u neho sa skoro vobec necaka na konzultacku som tusim 2 tyzdne cakala alebo tak a na opku mesiac.A ja mam okruhle a co ja viem nemam dve pologule.Ako sa usadzaju su stale prirodzenejsiea hlavne mam aj hore plny dekolt a to neviem ci sa da anatomami dosiahnut ja si myslim ze ani moc nie.Ale pocula som ze aj anatomy maju nejake profily ale nie som si ista to musia baby potvrdit alebo vyvratit.Ja som bola v LE.Neviem ale ked chces Cčko a mas slabe Ačko tak aspon 350ml ber urcite ja mam 400ky a mam take väcsie C malé Dčko a scvoje som tiez male take male Ačko

angie77

lilabmw

Ahoj chcela by som sa ťa popýtať ak môžem :))
Aj ja by som chcela íst k Očenášovi, tak by som chcela vediet kolko sa u neho čaká na konzultáciu a potom na operáciu, chcela by som íst do BB, ty si kde bola?
A aké máš implantáty? anatóm či okrúhle? lebo by som chcela aj ja pod sval ale som počula že okrúhle pod sval on nechce dávat

dievčatá mám na Vás skúsené jednu otázku:
... ja mám teraz po kojení slabé jednotky a chcela by som aspon plné C a potrebovala by som aby mi ten silikon vyplnil aj vrch,ale aby boli prirodzené nie gule :))) toto je možné aj anatomickými implantátmi? chcela by som pod sval

lilabmw

Tara

ano mne ich robil Dr. Ocenas a som spokojna len by som brala este väcsie ale tak ja som psycho ja nie som nikdy s nicim spokojna.Chcela by som na druhej opke 550 tetraz mam 400 viac sa mi nevoslo bohuzial