Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

super diva

Nevidela som jej foto nieje možné po dvoch reopkách aby bol taký rozdiel podla mna to može byt nejaká reakcia na implantát ,ja si to inak neviem vysvetlit, žeby mala až o tolko vädší aj svoj prsník ,ale doktor by každopádne vyrovnal rozdiel neverím žeby sa to mohlo stat dva krát po sebe...nechápem

Mery NR

ty kokso, však to je riadny rozdiel. ako keby tam mala aj o 100ml väčší imploš :-(( dievča sa podľa mňa právom súdi!

Zuleko

Super diva
Prepáč,ale ja s tebou nesúhlasím vôbec!

www.cas.sk

Toto mi nepripadá ani náhodou ako malá odchýlka!Samozrejme,žiadna žena nemá na vlas rovnaké prsia a väčšina z nás máme asymetriu miernu,ale toto mierna asymetria NIE JE.Toľko môj názor,takže si myslím,že slečna/pani to má v hlave v poriadku..

cucik8881

ahojte dievcata

som 9 den po operacii, nakoniec som si dala 325 gulate...a su prekraaasne som velmi spokojna, som strasne rada ze som si dala tie vacsie lebo aj tieto sa mi nezdaju nejako extra velke...dufam ze sa uz nezmensia :-)))

mozem len odporucit pana doktora JOZEFA HEDERU z INTERKLINIK v BA
klinika krasnucka a pristup pana doktora velmi dobry, ludsky, mily som strasne stastna

poslem vam fotky este