Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

baby klíídek ved tu babu neoperoval dr .červen :-) a mimochodom to je stará kauza ten članok je z roku 21.03.2006 :D robil ju Pikula ... ta baba je kamarátkina spolužiačka tak za to ...

drndula

Laiila,

Preto treba pozitívne myslieť a nepripúšťat si tú možnosť zr prave Ja budem TÁ Ktorej sa Toto stane...to by sme nešli skoro ziadna na op..hlavu.hore,vsetko bude ok!!!!

drndula

Laiila,

Preto treba pozitívne myslieť a nepripúšťat si tú možnosť zr prave Ja budem TÁ Ktorej sa Toto stane...to by sme nešli skoro ziadna na op..hlavu.hore,vsetko bude ok!!!!

[zruseny15]

Čítala som ten článok ešte raz pozorne, písané je že ten dr. robí ročne len 100 opiek, viem že dr. Červeň ich robí trojnásobne. Tak asi to nie je on, ale aj tak sa môže stať hocičo aj jemu ako píšete, nie je záruka.

Zuleko

Baby v prvom rade si uvedomte,že každý jeden plastický chirurg je tiež len ČLOVEK,každý jeden z nich ma určite nevydarenú operáciu..neviem kto operoval tú kočku,mohol a nemusel to byť MUDR.Červeň.Hlavne nepanikárte hneď..je jedno kam pôjdete na opku hocikde a hocikomu sa to môže stáť..ani lekár nie je neomylný..

drndula

Laila,

Vieš,tu je to pri operácii vzdy hop alebo trop,nikto ti zaručiť nic nevie,tak ako dopadla táto baba v Novamede tak dopadla aj Vladka19 v Chirmede,nikdy nevues ako to dopadne,skor či neskor po op,riziká sú tu stale,nemáme niktora vyhráte,Je to raz cudzie teleso a telo naň môže všelijako zareagovať...čiže vsetko Je len obyčajne šťastie,ako sa s tým organixmus vysporiada,ani ini dr.nemusía mať vsetky pacientky spokojne a bez komplikácií,každopafne držím palce pri rozhodovani o vhodnom dr.a bezproblémový priebeh..

[zruseny15]

No tak ten článok o Marcele ma riadne zmiatol :-( Ja mám ísť k dr. Červeňovi. Neviete kto tam v BB ešte taký operuje? Kto je uznávaný?