Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Rituska dakujeem,

Dufam tak krasne ako ty a tu baby a velkostne tiez dufam aspon ako mas ty, preto ma lakaju mensie lebo nechcem mat vacsie ako ty s adkou. A ty si ako vysoka prosim ta? Aj ked neviem ci natom zalezi zrovna. Tak idem kupit aj tu kolua necham ju otvorenu cez noc ci jak?

A tebe krasnu dovolenku zajtra na mna mysli v lietadle;)

0705bubu

baby

ahojte dnesna kontrola po 6tyzdnoch dopadla skvele doktor nadseny ze krasa hihi a co este jaaa :-)) konecne bez pooperacnej od dneska a kontrola az po roku. som stastnaaa hura na nakupy podprdieek :-))

rita149

gossip_girl

držim ti palce zajtra, konecne je den D :-) prska budes mat krasne, nemaj obavy ,vsetko dobre dopadne! Potom daj vediet :-)

gossip_girl

lilabmw,

vsak ja uz idem zajtra :D takze uz zajtra som jak rybicka, musim !!
No ako baby co ma tu poznaju, tak vedia ze ja som sa bala aj 300, takze tam budem mat aj 250 a chcem ist asi do mensich, lebo nechcem az 88-89 cm bez podprdy, som celkom utla hore a chcem mat pekne plne dvojky a toto by boli asi trojocky..A hlavne ked dam podprdu toho sa bojim ze by boli este vacsie. A vsak tam nemoze byt az taky rozdiel medzi tymito velkostami ked tie 250 maju projekciu len o 0,8 mensiu nie?

lilabmw

gossip girl

pokial si nemala horucky alebo co tak by si do pondelka mala byt fit no nie?pekne sa doliec cajiky citrom med zazvor a do pondelka musis byt jak rybicka a len sa tes aby si to mala uz za sebou a tesila sa potom z novych prsiciek.Ake budes mat?

lilabmw

drnudla Zuleko

uplne suhlasim s vami nikdy nevies ako po opke alebo aj casom moze zareagovat telo na implos takze mozeme len dufam ze to bude ok aj podobu dalsich rokov a nie mysliet negativne :-)

gossip_girl

babyy,

tak prichadza moj den D :) Ako od pondelka sa dost liecim lebo som ochorela no nechapem, ale to tu asi kazda...Ako hrdlo uz neboli ani hlava ale som taka trosku oslabena vsak to sa neda uplne byt ani fit. Tak dufam to vsetko bude ok, co myslite?

lilabmw

angie77
som necele 3 mesiace po a ako som to prezivala?no prve dni 4,5dni bolesti nehorazne pri vstavani ale priatel mi pomahal dost aj ma sprchoval prve 2 dni:-) a po 5 dni ma zacal chrbat bolet z tej zataze co sa tam vpredu vyskytla :-) a na 8den som uz tusim aj soferovala a 10 den som ani nevedela ze som na nejake opke bola nic ziadne pichanie ani extremne opuchy ani modriny som nemala ale to je individualne aj ten proces hojenia je individualny zalezi od tvojho organizmu ako prijme implos.A chod do toho urcite cim skor necakaj lebo si to muzik este rozmysli :-) a potom aky bude nadseny neboj sa ako ten moj odkedy ich mam tak sa im aj viac venuje takze spokojnost velka :-)Ale ja chcem este väcsie o rok chcem ist do 550ml

bimbi

Ahojte babulky
Tak dnes je presne 3 mesiace od mojej operacie, nechce sa mi verit, ze to tak ubehlo, prska sadli, su makkucke a robia mi len radost.. Velmi sa tesim, ze to mam za sebou, drzim palce vsetkym cakatelkam aby im to dobre dopadlo!..pofotim sa a poslem fotky