Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

wauka
ak by si mala blbý pocit z toho,že ti stoja bradavky,tak to vyrieš tak ako Dara Rolincová. Ona si vždy cez bradavky prelepí leukoplast,keď je bez podprdy. Čítala som to o nej,že to tiež nemá v láske.

Zuleko

Wauka
to či sa to tak nosí alebo nie,ti môže byť ukradnuté,keď sa to raz tebe páči a je ti v tom dobre:-)))A vitaj v klube báb,čo by prijali väčšie,myslím,že je nás už dosť:-))heh

wauka

tak zle by som sa necitila ved preto som si ich kupila len neviem ci sa to nosi tak ...nie ze pojdem jak diliny lebo zriedka vidiet babu bez podprsenky,,,,,

inak skoda ze mam 400ml a nevosli mi hned nad 500ml.....

Zuleko

Wauka
Ja chodím skoro stále bez podprsenky a dosť často mi stoja bradavky,ale mne to nevadí,podľa mňa to je sexy,samozrejme sú príležitosti kedy sa to nehodí a jednoducho podprsenku musím vziať,ale ja sa cítim aj dobre bez podprsenky,to že ľudia pozerajú mi nevadí veď aj majú načo:-)))Ide len o to,či sa ty bez podprdy budeš cítiť pohodlne a či si nebudeš neistá,lebo potom nemá význam si brať takéto šaty ak by si sa celý večer mala pozorovať a vadilo by ti to ,že ju nemáš:-)

rita149

wauka

aj mne stoja bradavky stale :-) ja mam tiez aj saty aj tricka z holým chrbtom az po zadok takze tiež nemozem podprsku dat a nosim to bez aj ked bradavky stoja :-) ved pozri na Victoriu Beckham, ta kupuje podprsky z bradavkami akoze jej stoja :-) mi to mame zadarmo :-)

rita149

gossip_girl

ja som vysoka 171cm asi.
ja som colu nemala, mne ani nebolo na vracanie.Keby ti je zle tak ti nieco daju.Este raz teda drzim palce a budem mysliet na teba! :-)

wauka

baby mam dotaz.....))) davno som tu nebola potrebujem sa poradit svami ,....chodite aj bez podprdy?? Kupila som si take nadherne saty,,cely chrbat vonku z predu vodopadovy vystrih ,,,v ziadnom pripade sa pod to neda dat podprsenka...a vkuse mi stoja bradavky neviem tak neprijemne sa citim nebudu cumet na mna ze nemam podprdu a stoja mi bradace?

gossip_girl

bimbi,

aha :) dakujem velmi pekne, ale to asi nie hned po narkoze si mam dat nie? asi az tak neskor, vsak oni mi povedia urcite.. Inak ja tym ze som to tu citala dookola a asi najviac zo vsetkych sa zamyslala nad velkostou a porovnavala medzi babami tak sa ani tak nebojim, len sa bojim toho aby vsetko bolo v poriadku, lebo nie som uplne plna sil, zdrava a hlavne nech su tie 250 dobre, lebo ja som asi divna a bojim sa aj 300 :) Chcem aby to bolo co najprirodzenejsie a ja som dost chuda tak asi by si aj tie 300 okolie vsimlo...

bimbi

Gissip_girl
Aj ja ti drzim palce zajtra budem na teba mysliet, vydrz tie prve dni bolesti, potom to uz bude v pohode.. Tu kolu som vybublinkovala tak, ze som zatvorenou triasla a potom pomaly otvarala( aby nevystrekla) a tak niekolko krat :)) .. Tak vela stastia!!!