Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Carie
Len tí muži nechcú silikóny,ktorý ich nikdy nedržali v ruke.Aj môj priateľ bol zo začiatku proti,no teraz sa on smeje ostatným mužom,ktorý mu hovoria,že silikóny sú blbosť,že preto tvrdia,že sú blbosť lebo ich nikdy v ruke nedržali:-)))))

Carie

angie77: to mas este dobre, ja som mala tak miniaturne prsia, lentilky pod kobercom, ze nech som ich tlacila ako chcela, nikdy to nevyzeralo ako prsia. Mam silikony uz 4 roky a nelutujem, hoci to hojenie nebolo idealne a dost dlho som ich mala bolestive. Ale konecne sa citim ako zena a uz nemam komplexy. Muzi na jednej strane hovoria, ako neznasaju silikony, na druhej sa idu za nimi potrhat!

angie77

Baby ja som asi chorá, ja sa tále hrabem na internete a čítam všetko možné o prsiach :) dúfam že som neni jediná taká, že pred opkpu ste tým prešli všetky :)

tento článok ma tak trošku aj pobavil, aj potešil že je nás takých šišnutých velááááá :)

lesk.cas.sk

ešte som chcela povedat, že vela ludí je proti silikonom, že mat niečo cudzie v tele , že to nie je zdravé, ale ja som nad tým rozmýšlala a viete na čo som prišla? ja si tiež stále vypchávam podprsenky aby som tam aspon niečo mala a ked si ich natlačím tak mám aj super výstrih :) ale myslíte že mat večne stlačené prsia v pushupkách s vypchávkami je zdravšie ? ja si myslím že nie.
...preto sa už teším konečne na den kedy moje prsia nebudú ničím stláčané a budú volné :)

rita149

MeryNR

dakujem doprajem im vitamín D vo velkom :-)

ja mam trička z holym chrbtom Guess,Bershka,met jeans,mexx, diesel...je vela takych triciek ja ich mam velmi rada :-)

Mery NR

baby
ja už dlhší čas zháňam pekné tričko s holým chrbtom, kde ste také našli?
rita149
peknú dovolenku prajem, nech si cecušky užijú slnko :-)

bimbi

Wauka
Existuju take nalepky na bradavky v tvare kvetinky :) teda propagovali to v telke, ja som to nemala, ale viem, ze to dostat.. Ale s tym leukoplastom je to dobreee :DDD
Ja som s velkostou v zasade spokojna, hoci MOHLI byt trochu vacsie :). Ale ja by som uz druhykrat kvoli tomu nesla..