Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

pagy
mas ich kraaasne spravene. taketo nieco si aj ja predstavujem. na to ze mas "len" 290ml su aj dost velke.
uz sa neviem dockat na tie moje :D

fekynka

Ahojky Babule,
Tak konečne som sa dočkala a mám za sebou konzultačku u Červena.Môžem povedať,že je veeeľmi príjemný,čo som však nečakalo bolo to,že sa nezhodol v tvare implantátov s doktorom Juráškom. Červen navrhol anatomické a Jurášek okrúhle vysoky profil.Uf teraz mám dilemu.Veľkosťou sa zhodli aj ked aj na jedneho aj na druhého som ich dotlačila do vecších ako navrhovali.Dohodli sme sa na 375/410 u Červena a na 370/400 u Juráška.To je že vraj v mojom prípade strop viac sa mi tam nezmestí.
Musím sa rozhodnúť ale mam riadnu dilemu ked mam pravdu povedať.

fekynka

Ahojky Babule,
Tak konečne som sa dočkala a mám za sebou konzultačku u Červena.Môžem povedať,že je veeeľmi príjemný,čo som však nečakalo bolo to,že sa nezhodol v tvare implantátov s doktorom Juráškom. Červen navrhol anatomické a Jurášek okrúhle vysoky profil.Uf teraz mám dilemu.Veľkosťou sa zhodli aj ked aj na jedneho aj na druhého som ich dotlačila do vecších ako navrhovali.Dohodli sme sa na 375/410 u Červena a na 370/400 u Juráška.To je že vraj v mojom prípade strop viac sa mi tam nezmestí.
Musím sa rozhodnúť ale mam riadnu dilemu ked mam pravdu povedať.

Zuleko

angie
presne ako hovoríš,hanbu treba odložiť bokom!Tá galérka ti určite pomôže pri rozhodovaní,sú tam rôzne práce doktorov,veľkosti a tvary implantátov:-)tak veľa šťastia pri rozhodovaní:-)

pagy

Ďakujem vám barbora10, davidoff..
Konečne sa už aj ja vytešujem z prsíčok , že už nemusím nonstop nosiť tú pooperačnú podprdu a môžem si ich začať naplno užívať.
Nehovoriac o tom, že som s prácou Dr. Fábryho nadmieru spokojná. Nato, ako som sa veľmi bála, vytvoril mi prská nad moje očakávania.
Babule ktoré vás ešte len operácia čaká, držím päste. Nech i vám všetko dobre dopadne. Hlavne nech doktorkovia splnia vaše predstavy a zvládnete pooperačné bolesti ľavou zadnou. ;)

angie77

Zuleko

áno, už som poslala na mail fotky,hanbu som odložila bokom, ved čo, manžela mám, 1 dieťa a svoj vek tiež :)) takže už sa teším na galerku, pretože som velmi zvedavá ako vypadajú jednotlivé velkosti, implantáty aj na prácu jednotlivých doktorov :)

Zuleko

angie77
Pokiaľ viem tak musíš mať holé prsia a nie v podprsenke,veď ti tam aj tak nevidno hlavu,tak ti to môže byť jedno:-)))A naozaj sú tam aj také baby čo nemali nič,a sú tam odfotené,nemáš sa začo hanbiť.Ja určite odporúčam galérku je tam kopu prác a rôznych.

angie77

baby, rada by som sa už aj ja dostala do vašej galerky, kedže sa už poctivo pripravujem a idem k doktorovo Očenášovi na konzultáciu,ale stále sa neviem rozhodnút či anatomnické alebo gulaté, len viem, že chcem pod sval..tak rada by som videla tie rozdiely, pretože vraj aj s gulatými sa dá dosiahnut pekný prirodzený tvar

..viem, že musím poslat aj ja svoje foto, len neviem aké, stačí v podprsenke? lebo fotit sa bez na to zatial nemám :)