Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fekynka

pagy
dakujem za radu a nedá mi pochváliť tvoje prska su náááááádherne aj postavička pekná :-)Ak sa smiem spýtat kolko máš kg a vysku.Ake velke si mala prsia pred opkou lebo sa mi zdaju tie tvoje na 290ml dosť velke.Aky profil ti daval doktor?
Dakujem za odpoved

fekynka

ivava
áno Červen operuje aj v Pezinku,ja som tiež skoro odpadla keď mi sestrička povedala,že termíny operácií majú až na apríl 2013.Mne osobne by Poprad vyhovoval ešte viac ako BB tak sa budem modliť aby tam bolo niečo volné na tento rok.Konzultácia bola super doktorko veľmi príjemný sme sa nasmiali.Nemáš sa čoho obávať :-)

ivava

Bambulkova

Tak moja predstava je asi taka ~ chcem prsia viac pri sebe ako od seba a ak sa mi mesti tak aspom 350ml ak sa mi mesti...ja by som sla aj do vysokeho profilu ale neikedy sa mi zda vo vrchnej casti moc viditelny ten implantat..asi tak ale jasne ze naskor si vypocujem co mi povie doktor a potom mu poviem svoj nazor...

bambulkova

pagy
gratulujem k novym prskam :) ak sa smiem spytat-spominala si, že si dosť útla-koľko meriaš a vážiš? Pýtam sa z toho dôvodu, že i ja mám navrhnutý podobný profil. Tak či si spokojná s veľkosťou

bambulkova

ivava
idem na opku o mesiac mam navrhnute gulate-stredný profil. Myslim, že oproti vysokemu profilu ide stredny viac do širky...polopatisticky povedané-opticky sa viac "rozleju"..
a aku mas predstavu?

pagy

Ešte raz ďakujem..
Barbarella
podprdu som si kupovala pred 2r v jednom maličkom butiku. Keď som ju zbadala, musela som ju kúpiť i napriek tomu, že mi bola veľká :-D a sľúbila som si, že ju raz budem nosiť.. Také bláznovstvo.. No teraz je mnoho krásnych podprseniek. Obzvláš keď sú plné prsia, každá podprda na nich skvele vyzerá.
Majka1910
Tým že ja som chudučká a útla. Na mne aj tie 290 vyzerajú byť väčšie. :) .. Neboj, čo chvíľa si budeš aj ty užívať prská. Držím päste. ;)
Fekynka
Určite by som sa na tvojom mieste skôr priklonila k anatomickým ;).

ivava

Baby

Nemate niektora okruhle implantaty ale stredny profil??? Lebo ja sa troska toho vysokeho obavam... A anatomy mi pridu sem tam dost klesnute a tie anatomy s vysokym profilom sa mi zdaju zvlastne...neviem je to moj nazor...diky

ivava

Fekynka

Ahoj ja idem tiez na konzultaciu 21veho, troska si ma prekvapila ze terminy maju az v aprili na opku. Inak neoperuje Cerven aj v Pezinku???Ved do aprila si to aj rozmyslim.A co ako prebiehala konzultacia???dik za odpovede

fekynka

xantipa163
Ďakujem za radu ešte,že existuje takéto super fórum naozaj to pred opkou neskutočne pomáha poradiť sa a prečítať si kadejaké skúsenosti báb,ktoré už opku majú za sebou.Na 80% som rozhodnutá,že ked som čakala na konzultačku skoro pol roka tak na opku už počkám aj ked v BB majú najskorší termín na opku v Apríli 2013 tak skusim zavolať do Popradu ešťe či tam nebude skorší termín.Dobre že Červen operuje aj tam.