Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Adnilka

Ahojte, som tu nova, vobec sa tu nevyznam, ako sa daju pozerat foto v galeke? Je tu niekto kto ide alebo bol v Interklinik? Konkretne dr. Racz? Zatial som na neho nic zle nepocula a videla som nejaku jeho robotku no pomohlo by mi viac info. K Cervenovi mam konzulku az v oktobri a u Racza mozem mat opku uz v Septembri....

ejush

Ahojte baby, tak uz aj ja mam po konzultacii,navrhnute mi boli eurosilicone 350ky stredny profil, pod sval...nema tu nejaka kocka uz po opke s rovnakymi implosmi? stale rozmyslam ci som nemala chciet radsej este vacsie...

bimbi

fekynka
Urcite na milion % daj na Cervena, ver mi, budes ho aj ty potom ospevovat do neba, take skusenosti ako on nema nikto a on vie, preco ti navrhol anatomy, ako tu uz aj Xantipa podotkla, mas dost pokles a anatomy budu urcite lepsie.. Taku velkost, ako ti navrhol mam aj ja aj Sisente, pozri ju v galerke..ja tam mam fotky 7 tyz po opke, dost stare, uz som 3 mesiace po a zmenili sa, musim sa uz pofotit.. Je to jasne ze na tebe , ale dr. Če vie co robi a preco..

lilabmw

ivava
neviem zalezi ci chces mat hore plny dekolt ja mam vysoky a som nadmiernu spokojna je este ultra high profil alebo plus profil to je este vyssi profil ale som rada ze sme dali tento .

drndula

Fekynka,

Skôr sa prikláňam k cetvrnovi bola som u neho a aj u dr.trsku,a tiež mi navrhli kazdy iné,vyhral cerven,navyše mne sa gulate pacia.a nedaj sa oklamať,nevyzerahu ako.umeliny práve Mam pocit ze ako anatomy..pri gulatych tým zr idú pod sval,sa ta vrchná časť tlači svalom dole tak som vyčítala a aj dr.cerven potvrdil a Je to tak.ide len o to či chceš mať vrchnu časť prsníka plnsiu a nemusíš nosiť Podprdy .čo sa dá docieliť gulatym implosom,Alebo spodnú časť a to len anatomami...

pagy

Bambulkova, fekynka
Meriam 164cm a vážim 49kg. Pred operáciou som mala také 1,5. Malé prsíčka do malej ruky :D.
Dr. mi dával vysoký profil. S prskami som spokojná veľmi, aj s veľkosťou. Nechcela som väčšie, nakoľko s priateľom plánujeme o cca 3r. mimino. Takže nemala som v pláne to prehánať, keďže po deťoch určite pôjdem na výmenu za o trošku väčšie.. No to je ešte ďaleká budúcnosť :).

kjana

vladka19,

uz som ti asi pre 3 tyzdnami pisala, ze aj ja som bola operovana v chirmede dr.kacmarom, a ze mam obavy ako dopadnem,
po 3 troch tyzdnoch od operacie som bola na reopke, predvcerom, pretoze sa mi prsia naliali tekutinou, ale dr.kacmar sa ku mne spraval ukazkovo, venoval sa mi kazdy den, a ked musel pristupit k reopke, vsetko mi vysvetlil, preco to musi urobit a ako to bude cele prebiehat, nemala som ani z neho ani z dr.magdu vobec pocit, ze su arogantni a nahnevani, bola som k nim maximalne otvorena, co a ako som dva tyzdne po operacii robila, teda som sa velmi nesetrila, myslela som si ze ked nemam bolesti, tak sa mozem spravat ako keby som mala iba nadchu, povedali mi, ze to nie je moja chyba a verim, ze ani ich, proste kazdy organizmus je iny, a kazdy to inak zvladame, zakladom je, spravat sa slusne za kazdych okolnosti, aj ja som mala zle dni, ked som im tam robila scenky, ale nikto mi nic nevycital, brali to uplne v pohode, vsetci sme len ludia, este neviem, ci to bude celkom ok, ale viem, ze urobia vsetko preto, aby som dosiahla to co chcem

0705bubu

ivava

ahoj ja som sa tiez bala toho vysokeho profilu ale nakoniec som stastna ze som suhlasila. nie je to ziadny velky hrb hihi ja som spokojna. a ci gulate ci anatomicke myslim ze tie co nemaju zaklad skoro ziadny rozhodne gule :-) vedia to pekne spravit a nevyzeraju umelooo :-)ale kazda bude spokojna s tym s cim sa preberie :-))))) drzim palce