vladka19,
uz som ti asi pre 3 tyzdnami pisala, ze aj ja som bola operovana v chirmede dr.kacmarom, a ze mam obavy ako dopadnem,
po 3 troch tyzdnoch od operacie som bola na reopke, predvcerom, pretoze sa mi prsia naliali tekutinou, ale dr.kacmar sa ku mne spraval ukazkovo, venoval sa mi kazdy den, a ked musel pristupit k reopke, vsetko mi vysvetlil, preco to musi urobit a ako to bude cele prebiehat, nemala som ani z neho ani z dr.magdu vobec pocit, ze su arogantni a nahnevani, bola som k nim maximalne otvorena, co a ako som dva tyzdne po operacii robila, teda som sa velmi nesetrila, myslela som si ze ked nemam bolesti, tak sa mozem spravat ako keby som mala iba nadchu, povedali mi, ze to nie je moja chyba a verim, ze ani ich, proste kazdy organizmus je iny, a kazdy to inak zvladame, zakladom je, spravat sa slusne za kazdych okolnosti, aj ja som mala zle dni, ked som im tam robila scenky, ale nikto mi nic nevycital, brali to uplne v pohode, vsetci sme len ludia, este neviem, ci to bude celkom ok, ale viem, ze urobia vsetko preto, aby som dosiahla to co chcem