Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza265

baby neviem čo sa deje, ale ja som tu dnes čítala aj iné príspevky, neviem prečo tu zrazu nie sú...
takže neviazne to tu, len to zmizlo

peta11

KJANA
tak to si mala štastie na chirurga, že sa spraval milo a nearogantne aj pri reoperácii. Väčšina chirurgov sa sprava urazene, odmietaju reopky a su arogantny, neochotny a vyhovaraju sa že je to dobre je to maličkosť a nikto si to nevšimne. Je jedno či de o nesumernosť, vlnenie, napr aj to čo si mala ty, alebo ine problemy. Mam skusenosť s tromi chirurgami a dvomi rôznymi operáciami a kamaratka s jednym chirurgom a všetci sa spravali tak ako som spomenula na začiatku. Preto som bola na reoperácii vždy u ineho a ak šlo o problem tak sa chirurg meni k horšiemu v spravani.
Je to pre nich podcenovanie ich schopnosti

bimbi

Majka 1910
Neboj sa, aj ty to budes mat onedlho za sebou.. Aspon sa mas na co tesit a ked bude taketo leto ako dnes tak aj tu podprdu zvladnes :) som zabudla, ides k Cervenovi ?

bimbi

Gossip_girl
Tak ako po opke? Sa neozyvas.. Som zvedava! Dufam, ze vsetko v poriadku.. Daj vediet a gratulujem, ze to mas uz za sebou :)

zajacik_006

super diva
ak sa už dobre cítiš v noci bez pooperačnej podprdy,tak si ju nedávaj. Ja som ju na noc nosila cez 5 mesiacov,cítila som sa v nej bezpečnejšie.Už si dosť dlhý čas po opke,tak si myslím,že už v pohode môžeš.

super diva

potrebovala by som poradit odkedy už na noc nemusím nosit tu podprsenku pooperačnu lebo ja som dva mesdiace po opke a niekedy na noc si ju nedávam už a je mi lepšie ,neviem či možem ?

pagy

Ahojte babule,
Rada by som sa informovala u tých ktoré máte už po opke. Kedy ste začali chodiť do sauny, prípadne plávať?
Vopred ďakujem za odpoveď.