Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fekynka

Ahojky babulke,
dakujem Vám za rady :-),ale akosi ma stále ťahá k okrúhlim implošom.Bojím sa,nakoľko ste to už aj spomínali mam dosť pokleslé prsia po kojení a ak by som si dala anatomické ovísali by.Čo vy nato ako odborníčky :-)Nakoľko som dosť chudá 48kg/168cm premýšľam s odstupom času či neísť do menších ako mám navrhnuté 375/400 okrúhle 375/410 Anatomické.Premýšľam či si nedať len 350/375.Márnosť aj vy ste tak špekulovali ako ja?....

santi

gossip_girl

no to sa teším, som zvedavá ako budú na tebe vyzerať a máš stredný profil? A začku máš akú?
No jasné, že dôležité je mať z toho dobrý pocit a keď ho máš je to super :-) No jasné spokojná som uvidíme, ale čo to spraví po deťoch, ak by sa mi koža nenatiahla, tak budem spokojná aj ďalej :-)
Vieš každý znáša bolesť inak ja som šla k z domu asi po 10 dňoch na kontrolu k obvodnej pre PN-ku no a fuuu som myslela, že ani neprídem.. taký tlak-také dva kamene na hrudi som mala a toto som cítila asi mesiac. Do práce som šla cca po 18 dňoch. Tie prve 2 týždne boli najhoršie prsia ma ani neboleli, ale chrbát strašne na to som sa budila aj 3 x v noci, takže to bolo to najhoršie, ale už je to v pohode, už spím aj na bruchu :-) a nič nebolí

gossip_girl

Santiiii,

Ano aj ja si myslim ze sa rychlo nato zabudne, dala som si 250 naozaj som sla s lepsim pocitom potom an na opku a to je dolezite ist s pozitivnym myslenim a nie sa bat co ako bude, ci to nebude velke. Je to neuveritelne ze uz som doma a mam nieco nove na hrudi:) Fakt ten pocit ocakavania a tesenia je supeeer.
Ty si stale spokojna nie?

Inak ako to bude, ze kedy budem moct realne z domu niekam? Ako fo kontroly ani neplanujem, ale aby som mala predstavu aspon. Vsak doktor zas povie co a ako.

santi

gossip_girl

gratulejem, konečne to máš za sebou, tak ti prajem skoré zotavenie, to zvládneš :-) prvé dni sú ťažké, ale potom bude čím ďalej lepšie a aj zabudneš, že si bola na opke, drž sa... a akú velkosť si si nakoniec dala?

lilabmw

angie77

ja som bola sice operovana v LV ale robili mi tam priamo na klinke predoperacne v den opky cena bola tusim okolo 60eur alebo tak co som platila zato.

kjana

ahoj vladka19, dakuejm za odpoved, mrzi ma, ze mame problemy, sme bohuzial tam kde sme, lebo sme si vybrali tohto doktora, alebo by sa nam bol stal problem aj u niekoho ineho? toto su otazky ktore si ja davam, a urcite je dobre, ze viem o tebe a tvojom probleme, aj o dalsich, ale aj o tych babach, ktore to maju bezproblemove, jedno povzbudi, druhe otvori oci, vsetko ma svoj vyznam, ak sa moj problem bude musiet riesit vybratim implantatov, urcite vyhladam ineho dr., btw, mne vsetky ukony po 1.operacii aj 2.operaciu robili zadarmo, teda nic neplatim ani za lieky, od teba naozaj ziadali zaplatit za napravenie svojich chyb?
prajem vsetko dobre a drzim prsty

Majka1910

bimbi
presne som aj ja hovorila, ze by bolo super keby bolo pocasie take ako tieto posledne dni. teda pre vas asi nie, ked sa uz chcete vyvalovat v plavkach :D ale mne by to vyhovovalo.
a ano k Cervenovi idem.

gossip_girl

Bimbi

Ano ano, je to neuveritelne ;) juchuuu. Najhorsie bolo prve posadenie, ale to bolo asi aj z vycerpania po narkoze ze az mi tlak klesol. Teraz uz len cakaat. Dakujem za kazde pozitivne myslenie.

angie77

Ahojte baby, chcem sa opýtať tých čo ste boli u Dr. Očenáša v BB, dajú sa tam u nich robiť predoperačné vyšetrenia? A ked áno, oni ich robia v deň opky? či čo? asi nie, či? :)))