Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

[zruseny15]

Ja som práveže dúfala, že mi dr. navrhne anatomické - lebo mám pocit, že sú prirodzenejšie. Ale ako píšete, nechám to na jeho skúsenosti a odbornosť :-) Ale presne také ako Petulielienka by som práve mať nechcela - na môj vkus sú to neprirodzené dyne (dúfam, že sa neurazí).

Mery NR

laila
keď máš prístup do galerky pozri si Petulielienku, ona si dala gulaté do vykojených. a podľa jej slov by si už druhý krát nedala.

Zuleko

Laila
nemusíš sa vôbec báť,pán doktor Červeň je veľký odborník a určite do tvojich pŕs mohol dať tie okrúhle imploše a preto ti ich aj dal.Nie je podmienka,že všetky ženy po kojení musia mať anatómy,pretože presne ako hovoríš prsia niektorých žien po kojení ani nevyzerajú ako keby kojili,ale zas sú ženy ktorým sa tie prsia veľmi vyťahajú a poklesnú a vtedy sa dávajú anatomické implantáty,preto keď fekynke poradil,že si má dať anatomické asi vedel prečo to hovorí:-))))Takže nič sa neboj:-)

[zruseny15]

Baby, mne navrhol Červeň okrúhle, a to som po kojení. Dúfam teda, že sa mi prsník nezdvojí či čo to píšete. Ale asi ich nemám veľmi padnuté, lebo si myslel že ešte nemám dieťa.

xantipa163

Fekynka
toho, ze ti budu s anatomickymi ovisat sa bat nemusis. Rozhodne nie, ak sa rozhodnes pre Cervena.
Pozri fotky Lucy009, alebo Bimbi, im Cerven zvnutra nejako prichytil sval o zlazu(ak sa nemylim) a vysledok je u oboch paradny.
Lucy1990 chcel iny doktor robit s augmentaciou aj modelaciu a Cerven jej aj bez modelacie urobil ukazkove prsia. S anatomickymi.
Tak nevymyslaj a ver mu. :-)

mahulienka

Fekynka
Suhlasim zo Zuleko, ja som chcela tiez gulate no mala som prsia po dvoch kojeniach trosku poklesnute, tak mi doktor odporucil anatomicke, ze pri okruhlych by mohlo neskor dojst ku dvojitemu prsu.

Zuleko

fekynka
Ak máš prsia po kojení ako hovoríš poklesnuté a vyťahané daj si určite anatomické implantáty,tie sa zväčša odporúčajú aj ženám po kojení..tuším vladka mala ten problém,že jej dali do vykojených pŕs okrúhle implantáty a mala s tým veľké problémy,teda ak sa nemýlim dúfam,že nerozprávam z cesty.Každopádne ja viem tak ,že ženám ktoré kojili sa odporúča dávať anatomický implantát,určite to nie je pravidlo,ale zväčša sa davajú tieto imploše.