Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Zajacik
Dakujem!
Leus
No to nie je dobra sprava pre mna, mne dost vadi ta znizena citlivost bradavky a na druhej strane na dotyk su akoby bolestive.. No to je dan za krasne prsia :(, dufajme ze to prejde.. Baby cakatelky aj s tym musite ratat! Ale nemusi to tak mat kazda..

bimbi

Zajacik
Dakujem!
Leus
No to nie je dobra sprava pre mna, mne dost vadi ta znizena citlivost bradavky a na druhej strane na dotyk su akoby bolestive.. No to je dan za krasne prsia :(, dufajme ze to prejde.. Baby cakatelky aj s tym musite ratat! Ale nemusi to tak mat kazda..

leus

ja som 7mesiacov po opke a tiez zvyknem pocitovat bolest prsnikov, mozno to suvisi aj s obdobim kolo menstruacie, vtedy su citlivejsie, nerobi mi vtedy dobre ani dotyk od partnera a dolna polovica prs este stale necitliva /aj s bradavkami/

bimbi

Baby
Ja som 3 mes.po opke a lave ma tiez pobolieva , pichne obcas a pri behu aj v najsuper sport.podprde na najvyssiu zataz ho tiez bolestivo citim.. Dufam, ze to bude casom lepsie a citlivost lavej bradavky nic moc :(((

bimbi

Laila, fekynka
Baby verte doktorovi, obzvlast Cervenovi!!! Ten to len tak z brucha nenavrhuje, pozrie a vie co treba dat.. Ja som este nevidela babu, co by mala zle a skarede prsia od Cervena! Tak budte kludne a uvidite, ze budete radi, ze ste nanho dali.. Vazne!

mahulienka

MeryNR
Ja som sem tiez chcela napisat , ze ci niekoho po 4 mesiacoch este nieco boli. Mna presne ako teba v lavom prse ako keby sem tam nieco pichlo, alebo tahalo sval. Neviem presne aka je to bolest, ale najviac to citim pred menstruaciou. Zatial som to neriesila, uvidim casom.

Mery NR

leus
nie si sama :-( pre mňa je spánok na bruchu tiež nepríjemný, ako keby som na kameňoch ležala.
ozaj aj som sa chcela spýtať báb, čo sú tak dlhšie po opke ako ja, nepichá vás sem tam prso?? lebo mňa ľavé áno. nie je to veľká bolesť, len sem tam taká bodavá bolesť v okolí jazvy.. a bradavky ma tiež niekedy ešte bolia..