Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

Laila
Urcite ti ich urobi krasne a budes velmi spokojna:) Videla som baby , ktore maju okruhle impl., a vyzerali prirodzene. Kedy mas opku a ake velke ti dava?

fekynka

Laila
kedy ideš na opku?Ku komu a akú veľkosť si chceš dať?Sranda ty si viac chcela anatomické a navrhli ťi okrúhle umna je to presne naopak :-)

fekynka

Mahulienka,
tak to je super aka náhoda,že aj ty si bola operovaná v Poprade.Ak sa smiem spýtať kolko máš kg a akú výšku.Pretože tie 445 čo máš sa mi zdajú byť k tvojej postave úplne primerané ani velké ani malé.Fakt pekné...Ja si idem dávať tie spomínané 410 a dúfam,že namna nebudú velké nakolko mám len 48kg/168cm.Ako dlho si po operácii bola v nemocnici.Sestrička môžem potvrdiť už len ked som sa objednávala bola velmi milá.

[zruseny15]

mahulienka

Dúfam, že pán dr. urobí aj mne takéto s okrúhlymi :-) Lebo mi povedal, že aj okrúhle získajú gravitáciou taký tvar.

mahulienka

Laila
Dakujem mam anatomicke, chcela som gulate no doktor neodporucal, lebo som ich mala po kojeniach trosku klesnute:)

mahulienka

Fekynka
Dakujem ti velmi pekne. Myslim si,ze si sa rozhodla dobre, urcite budes aj ty spokojna. Do decembra ti to zbehne raz dva. Inac aj ja som bola operovana v Poprade su tam fasa sestricky a domov som isla 5 hodin po opke a nebol ziadny problem : ))

petra 001

ahojte baby,
tak ja mam uz dva mesiace po:) celkom mi uz makke,idu pekne k sebe.trosicku sa aj zmensili,asi o 3 cm,ale co uz.na bruchu este stale nespim,akosi mi to vadi.a uz teraz rozmyslam o tom,ze po dalsom bejby si ich dam vascie:D ako mam ich pekne,som spokojna,ale kurnik neda mi to:) ale to je este daleko.bala som sa,ze tych 400 bude vela,ze budem velmi kricat a prd,nikto si nic nevsimol lebo predtym som nosila dost vystuzene podprdy,hoci teraz uz nemusim.

vy sa ako mate ceckane?dlho som tu nebola ale pozeram,ze pribudli nove cakatelky:) takze baby smelo do toho a dajte si najvacsie aku vam doktor navrhne,lebo budete lutovat:)

fekynka

Mahulienka,
tak nepovedala by som,že si niekedy kojila maš nádherné prsia.Fakt perfektne takže tvoje foto ma utvrdilo v to,že si pockám na dr.Červena.Na operáciu som objednaná na december v Poprade tak nech to už mám za sebou.