Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

[zruseny15]

mahulienka

Dúfam, že pán dr. urobí aj mne takéto s okrúhlymi :-) Lebo mi povedal, že aj okrúhle získajú gravitáciou taký tvar.

mahulienka

Fekynka
nie ziadne dreny som nemala, tie vraj doktor Cerven nedava a tyzden pred operaciou som brala ascorutin.

[zruseny15]

mahulienka

Dúfam, že pán dr. urobí aj mne takéto s okrúhlymi :-) Lebo mi povedal, že aj okrúhle získajú gravitáciou taký tvar.

fekynka

Mahulienka,
spravila si dobre máš ich naozaj pekne take akurát.Chcem sa spýtať pred opkou si brala iba Ascorutin alebo aj Wobenzim?

mahulienka

Fekynka
Kludne si daj 410 ml naozaj to nieje vela.Mne dal na vyber 410, 445 tak som si vybrala tie vacsie a fakt nelutujem.

mahulienka

Fekynka
Mam 170 a 52 kg, a po operacii som isla v ten isty den domov asi po 4 hodinach. Boli tam este dve baby a aj tie pustili v ten den domov. Takze nebol ziaden problem. Anesteziolog aj doktor este vecer volali ci je vsetko v poriadku:)