Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

tenda1
ja tiež keď sa predkloním z každej strany na konci implantátu cítim ako keby také veľké bublinky vzduchu pod kožou, to je to vlnenie? nie je to na pohľad vôbec vidieť, iba to cítiť na dotyk. ale ja si z toho nič nerobím, podľa mňa máme tenšiu kožu a tam viac cítiť imploš, nestresuj sa kvôli tomu kým to nie je vidieť voľným okom. ja sa z mojich tiež neskutočne teším :-)) nevedela som sa dočkať leta, kedy budem môcť nosiť tričká bez podprdy, a teraz keď si aj dám sa mi zdajú moje prsíčka také malé, že si naspäť šupnem podprdu. som asi na hlavu :-DD

nicole111

baby ahojte,

ako sa dostanem do galerky??mam 3 tyzdne pred operaciou a dufam, ze som spravne vybrala velkost...potrebujem trosku ukludnit :-))

tenda1

Miery nr
Ahoj no ja som po opke 5 mesiacov a niekedy ,hlavne pred kramamy ma boli okolo bradavky . A keď sa dávam nabok zda sa mi ,že sa vo vnútornej strane vlnia. Máte niektorá ten pocit?Ja si to cítim, take vlnky.
Neviem či mám ísť s tým na kontrolu.poslem dake nové foto :-) inak sa stále vytesujem už 5 mesiacov :-)

drndula

Laila,

Aj Ja som kojila a mam gulate.aj som ich chcela,nepisobua umelo vôbec,sval ich tlači dolu keďže Je umiestnený pod sval,nebudeš tam mať dve pologule,neboj...

fifiBB

Ahojte kočky,
moja otázka: ako si robíte samovyšetrenie prsníkov keď máte implantáty..a myslíte že sa dá niečo nahmaťať aj cez implantát? pobolieva ma ľavý prsník dosť často..
Ďakujem za každú odpoveď a skúsenosť
Mám okruhlý implantát pod svalom, rez pod prsom.

cucik8881

ahoj kocky

pocujte som pocula, jeden kamos mi hovoril, ze sa nemoze ist na slnko po operacii, nemyslim len jazvicky ale ze cele prsia namam vystavovat slnku...lebo ze potom jeho kamosku museli znova robit po roku..ze si to sposobila tym sama

tak sa chcem opytat ze kedy cca by som mohla uz na slniecko..jazvicky samozrejme prelepim

vanesa6

Ahojte, len ohladom toho Wobenzimu, pytala som sa na to doktorky, kedze som tiez pred opkou a povedala mi, ze neodporuca brat pred opkou ziadne tabletky, ked tak len po konzultacii. A wobenzim mi odporucila, naskor 2 tyzdne po opke. Vyslovne mi povedala, ze nech radsej vsetko prekonzultujtem s nou, ako by potom mali byt zbytocne komplikacie pocas OP.