Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenpetra

Navštíviť solárium a opaľovať sa je možné 14 dní po operácii, je však lepšie sa s týmito aktivitami príliš neponáhľať. Jazvy musia byt kryté náplasťou, alebo ošetrené krémom s vysokým ochranným faktorom a to po dobu minimálne pol roka po zákroku.

To som k tomu našla, asi preto, lebo opálená pokožka sa dlhšie regeneruje a predsa len keď je čerstvo naprataná :)...

Ja opalujem od 3 týždňa, aj keď nie pravidelne.. jazvičky samozrejme prelepujem. Po slnení sa poriadne nakrémujem

drndula

Gina,

Isto mozes,bacha na jazvy,nech sa neopekaju by ti nestmavli a Uz ti nevybledli..;))) Rita opeka cecky v egypte,v tom pekle,takže ked sa jej nespecu-ty sa neboj...;))))

gina3

drndulka počúvaj,
môžem sa začať opaľovať? Hlásia krásne počasie tak ako, aby som si náhodou neuškodila.

drndula

Gina3,

U nás rovnako;))) nici ma a ničí,niekedy aj ľutujem ze som ich dala na seba Hihi...sme si na seba uplietli bič,riadny;)))

gina3

kočky,
už som cez 3tt po opke, zatiaľ všetko OK, prska začínajú mäkknúť a povoľovať. Nóó tak ako sa manžel najprv štítíl, že načo a prečo opka, že sa môže niečo stať, že sa o mňa bojí a bla, bla tak teraz normálne baby 7x do dňa sex a ďalších 7x v noci, ak to takto pôjde ďalej, tak tie imploše budú musieť asi von:):):)
Nehovoriac, že mi v Prahe kúpil krásne, luxusné italské prádielko, je neskutočnýýý´:):)

drndula

Laila,

Jazvicka sa krasne hojí,bledne,mevystavujem ju slnku ani v solariu,mne ju muž stale obdivuje,ze ju skoro Neni poznať,jrmu vyberali tukove guľôčky na rukách pred vyše rokom a má otrasné tie jazvy šitie primár ba chirurgii nevue základnú vec a sice,nerezat v protismere vrstvenia kože,..ked to dr.cerven videl,nestačil sa čudovať a bol v šoku...

[zruseny15]

drndula

Dúfam, že aj mne také krásne dr. urobí :-) Mám mať tiež 400 ml, ES, okrúhle pazuchou. A tá jazvička je teraz ako u teba? Pekne sa zahojila?