Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenik121

ahojte. mam jednu otazku na tie, co uz maju po. idem na op. v utorok a chcela by som ist na dovolenku od 10 jula. neviete mi poradit, ci to bude mozne? dakujem :)

fekynka

Angie77,
presne to isté mám doma moj drahý tiež stále tvrdil,že sa mu páčia malé prsia a teraz chce aspon take troječky :-) Sranda stými našimi chlapmi

angie77

:))) baby som rada že len môj nie je taký, najprv nechcel nechcel a teraz chce veľmi :) vravím ja to nejdem silit ved ked som už 35 rokov bola bez, tak chcela by som ale nie je to najdôležitejšie..a už toho môjho chytám za slovíčka, lebo teraz mi nerobí dobre že to tak velmi chce, som divná asi...

On: budeš krajšia maminka
Ja: to akože teraz nie som?
On: ved si ale potom budeš už úplne, len aby si si potom nenašla iného
Ja: to akože si myslíš že teraz aj bez prs by ma nik nechcel?
On: ale ved chcel , ale potom sa pobijú a maminka daj si aspon troječky
Ja: ja chcem také normálne nie aby som pôsobila vulgárne
On: tak to sa ti neoplatí dávat
Ja: ako neoplatí ved teraz nemám nič stačí mi len aby som mala čo do podprdy, ma prekvapuješ vždy si vravel že sa ti páčia malé
ON: ale ved páčia ale také troječky štvorečky by boli lepšie
Ja: ahá takže ja sa po 13 rokoch dozviem že ty si vlastne na velkoprsé?
On: ale už prestan vieš ako to myslím

:))) a takto stále dookola :) dotahujeme sa a pritom som s tým prišla ja a on nechcel :))

drndula

A chcela syom povedať že môj bol výnimka v tom ze ma podporoval od začiatku,čiže asi op bola nutná!!!!!! ;))))))

drndula

Baby,

Je to iba a iba KOZAMi!!!!! A kazdy tvrdí z nich akí Su spokojní s prswiami pred ale.na nove si zvyknú až podozrivo rychlo;)))))

leus

no moj pripad je, ze manzel bol strasne proti ale ja som si postavila hlavu a nemohol nic robit, aj po opke mi vkuse rozpraval ze naco atd...posledne dva mesiace by vkuse len sexoval, som mu povedala ,ze to ho rajcuju tie moje nove kozy a on ze blbost, ale ten vstava rano s myslienkou na sex a aj zaspava...uplne sa zmenil kazdy den by sexil , neviem ci to je len vekom :) a je to nahoda ,alebo fakt to suvisi s mojou novu hrudou :))

gina3

angie77
po treťom dieťati som vedela, že raz si dám dekolt naporiadok, lenže ja som vždy viac rozmýšľala ako matka než ako žena a tak som to odkladala, že najprv chalupa, deti podrastú, proste vždy niečo bolo a hlavne keďže som sa bála narkózy "čo ak?" a k tomu manželov strach o mňa ma tak vnútorne brzdili. Lenže chalupa hotová, pôžička žiadna, deti podrástli a potom prišiel ten moment, ktorý ma nakopol, naštvala som sa a strach "isť do toho" sa premenil na tešenie a radosť a to:
V lete sme boli pri mori a ja si sedím, nohy močím, manžel nás natáčal z móla kamerou a prišli veľké vlny, ľudia samozrejme povybiehali von a ja som nestihla, pretože asi ako viaceré z nás som mala v plavkách tie silikónové vankúšiky. Praštila o mňa vlna, podprska bola na bruchu a moje silikóny rozhádzané za mnou po pláži. Už som len zaregistrovala ako manžel upaľuje z móla a zbiera moje kozy:):) O mesiac som sa objednala na konzultačku a jupííí sen mám splnený:):)

fekynka

Angie 77,
presne tak to bolo aj v mojom prípade.Môj drahý najskôr vôbec nesúhlasil vravel čo špekulujem ved jemu sa páčia moje prsia(čomu som neverila lebo po kojení mám naozaj hroznéééééééé prska) také ako sú a čo ak sa niečo stane pri alebo po opke....vieš očom hovorím a teraz sa teší hádam viac ako ja a to ešte nemám po opke tak si neviem predstaviť čo to bude po nej asi bude sex taktiež 7x za den a 7x za noc ako tu spomynala gina3 :-).Verím tomu,že ma nenechá ani vydýchnuť.

angie77

Gina3

musím som sa zapojiť do debaty :) tan môj ma ničí už teraz a to som ešte pred opkou a neviem či vôbec budem po :( mala som mat prísun financií z ktorých som si to chcela hradiť a horko tažko som prehovorila toho môjho, pretože vraj mi to netreba že sme už spolu 13 rokov a že prsia nie sú dôležité a čo ked sa mi niečo stane...no nakoniec som ho spracovala, poukazovala som mu tie zmeny ako to vyzerá po, no a namotal sa aj on :)
lenže financie padli a tak som mu povedala že to nebudem silit, že to tak má asi byt..no a čo on začal robit:)) vraj mu to už nemôžem spravit ked som ho tak namotala, že si zoberieme pôžičku :) no mne sa to nejak nepáči brat si pôžičku na prsia, tak uvidíme...ale ten môj už nemôže ani spávat, že som ho namotala a nič nebude :))))

no tí naši muži najprv nechcú nechcú a potom sú ako diví, aj vy ste to tak mali?