Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

ahojte baby..ako sa mate?dlho som nepisala..ktora z vas bola so mnou v stredu na izbe v medikliniku v leviciach?

zuza265

Mery NR
klasický mýtus, len nechápem, ako to môžu dať do článku? Myslím, že všetky ste sa na to pýtali doktora, čo chcete mať ešte deti a dojčiť a každej určite povedal, že žiadne riziko nehrozí.

Mery NR

baby odpadnem čo som čítala v tomto článku ( lesk.cas.sk ) o rizikách silikónových implantátov:
Pozor! Riziko hrozí aj ženám, ktoré by chceli ešte dojčiť - stopy silikónov totiž môžu prejsť do materského mlieka.
.. toto je už aká volovina!! ako môže silikón presiaknuť do materského mlieka?! odpadnem

kitty1

Ahojte baby,

Pridte sa pozriet na Vase nove forum

www. plasticka-chirurgia.eu

Meme pre vas kopu kategorii, zamknutu fotogaleriu a vela ineho.....treba to tam trosku rozbehnut. Na fore je uz cez 3000 vzhliadnuti a precitanych prispevkov. Pridte prosime poradit ostatnym.

Dakujeme

lenik121

lenpetra
dakujem. jasne dam si poradit. ak po tych 6 tyzdnoch to bude uz dobre, tak radsej pojdem neskor, ako mat problemy. poriadne si uz dovolenku :)

lenpetra

lenik121

Ahoj, to budeš necelý mesiac po opke. Ako všetko už bude zhojené, ale asi si to ešte neužiješ na sto percent. Nedalo by sa Ti ísť v auguste? Ja budem mať 6 týždňov po v utorok a až vtedy budem môcť vymeniť pooperačnú podprdu za normálnu...

lenik121

fifi BB
implantaty su az pod svalom. samovysetrenie rob rovnako ako ked si ich nemamla. rakovina vznika v zlaze a ta je nad svalom, takze ziaden problem :)