Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

fekynka

ved prave to,,,,ze ja som nechcela az take velke,,,za to stale zvazujem,ze mozno skusim este niekoho ineho,,,lenze zijem v londyne tak to nie je take jednoducheeee....ach jaaaj uplne mi to pokazilo vsetky plany...

Liliana65

barbinka84
prepáč, menila som si nick teraz (zuza265), takže nemám posúvanú bradavku, ale tu tá jazva je fakt málo vidíteľná a čo som videla napr čo zmenšovali bradavky, teda dvorce, tak to bolo tiež fajn a tebe ju len posunie. Ale zas je to na tebe, toto neviem ako by vyzeralo, to som ešte nevidela :) a ako ti ju posunie ak ti dá rez spod prsa?

fekynka

barbinka84
neboj nebude riadna jazva aj keď ti bude bradavku posúvať vyssie.Bude to presne tak isto ako keď vkladajú imploš cez bradavku aj bez toho aby ju podvihovali.Ver dokimu vie čo robí.

fekynka

barbinka84
ja som bola na 2 konzultačkoch v Košiciach a v BB.Jeden doktor navrhol anatomické a druhý okrúhle.Mne osobne sa viac páčia okrúhle aj keď možno vyzerajú viac umelo.Pri velikosti nad 400ml podla mňa všetky prská vyzerajú umelo tým som sa nechcela nikoho dotknúť.

barbinka84

zuza265

a mas aj posuvanu bradavku,alebo len rez....mne navrhol posunut cely dvorec hore,,za to sa bojim,ze bude riadna jazva....

zuza265

barbinka84
ja mám cez bradavku, citlivosť mám úplne normálnu ako predtým, som dva mesiace po OP a jazvu mi už skoro nevidno... :)

barbinka84

fekynka
idem to omrknut,chcela by som anatomicke,nech je to co najprirodzenejsie...neviem mozno aj okruhle by dobre vyzerali,,,,nechcem ist velmi cez bradavku,,,bo tam vidno jazvy a citlivost....

fekynka

barbinka84
Ja mám po kojení presne taký istý problém ako ty jeden prsník mám väčší ako druhý,ale mám menšie prsia(mrkni foto)a tým pádom nemám až tak viditeľný rozdiel v bradavkách.Aké silikóny si ideš dať okrúhle alebo anatomické.Ja na tvojom mieste by som šla do väčších implantátov ale ak sa ti väčšie prsia nepáčia tak jednoznačne si daj teda rez bradavkou.

angie77

jankamichal

Ahoj pozerám že si bola tiež operovaná u doktora Očenáša ja sa k nemu len chystám, pozerala som si tvoje foto a nejako sa ti zle hojili jazvy, už je to v poriadku? ako si spokojná?

barbinka84

dievcata vazna dilema,....bola som na konzultacii a dr mi navrhol najprv dvihnut bradavku kedze mam ovisnutejsi jeden prsnik po kojeni,,,takze rez by bol cez bradavku a samozrejme aj cena vyssia.ale ...alebo ked chcem ist rez pod prsom tak jedine ze do vascich silikonov...440ml min a to ja som chcela max 300ml...tak teraz vobec neviem co mam robit....bojim sa ,ze ked si dam tie 440 tak to bude moc velkeeee