Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fekynka

barbinka84
som velmi rada,že niesom sama kto ma jedno prso po kojeni večsie ako druhé.Je to naozaj hrozné aspon premna.

fekynka

barbinka84
máš ovela večsie prsíčka ako ja a preto ti viac prevísa jeden prsnik keby mám take velke prsia ako ty sme natom presne rovnako.Preto ti navrhol taku velku velkosť lebo len tak by dosiahol vyrovnanie bradavky pri vkladaní pod prskom,kedže máš dosť viditelne jeden prsnik večsi a jeden mensi.

fekynka

barbinka84
operáciu mám 16 júla a rozhodla som sa predsa pre okrúhle implantáty 100%naplnené s vysokým profilom.Manželovi sa tiež akosi viac páčia tie okrúhle tak niet o čom rozmýšľať.

barbinka84

fekynka

pozerala som tvoje foto a ty ich nemas az take spadnute ako ja,,,tak za to asi tolko chce do mna vopchat,,,ale pojdem asi do toho cez tu bradavku,,,a ides si davat okruhle,ci anat?

fekynka

barbinka84
nechcem ťa neako ovplivnovať,ale ak sa ti nepáčia velke prsia tak určiťe by som brala rez bradavkou lebo velkosť ako píšeš 440ml a druhý ešte viac je dosť vela aj na mna a mne sa páčia velke ciciky.Mne navrhli 400ml/370ml.Na moju postavu si myslím až až.

barbinka84

fekynka

tusim ,ze hovoril ze 440 ml a ze ten druhy este viac...to by som bola uz jak pamela...xixi,,,tak cim viac o tom uvaxujem tak pojdem asi cez tu bradavku a nech to zmodeluje jednym vrzom....

fekynka

barbinka84
aj mne doki povedal,že na chlp rovnaké prská už nikdy nebudem mať,ale uspokojujem sa tým že to bude stále lepšie ako teraz :-)

barbinka84

liliana
ked si dam rez pod sval,tak mi ju nebude posuvat,,,ale sam povedal,ze asi nebudu rovnake,,a ze urcite budem chciet ist potom na modelaciu....a jak sa poznam ja som nikdy neni s nicim spokojna tak je to mozne ....ale nechcem si dat zas velke bomby,,,v tych albumoch nie je vela fotiek kde sau posuvane dvorce,,,