Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

jankamichal

no ja chcem íst k nemu na opku do BB, ešte nemám termín, ale som rozhodnutá pre neho, ešte dávam dokopy financie, ale chcela by som to absolvovat najneskôr do zimy :)
naozaj by aj mňa zaujímalo, prečo si už bola operovaná 5 krát, všetko nám pekne postupne opíš :) vieš každá čo do toho ideme, tak vieme že aj s určitým rizikom, takže strašiť nás určite nebudeš

barbinka84

fekynka

len cena operacie je 3600 eur aj s tou modelaciou.....ale mesiac jul a august maju 25% zlavu ,,tak aspon tak

fekynka

jankamichal,
ak sa smiem spytat a chceš o tom písať čo sa vlastne stalo,že si bola na 5 opke.To že sa ti dosť zle hojili jazvy som si všimla?V čom bol ešte problém?

fekynka

Barbinka84
ozaj fórum je úplne super velmi pomáha ak sa človek nevie rozhodnúť čo a ako a môže si o všetko popísať a poradiť sa.

jankamichal

angie77-ahoj..no s doktorom som spokojna, je super..vsak sama uvidis..nemas sa coho obavat..na opke som bola uz piaty krat a naposledy(teda dufam) vsak potom poposielam aj ine fotky ako mi to vyzeralo teraz pred opkou...nepisala som sem,lebo som nechcela nikoho strasit..kazda ma aj tak dost obavy pred opkou...a kde budes operovana?

fekynka

barbinka84
áno ten moj drobec bol taký istý,kojila som ho 3 roky a 1,5 pil len z jedného prsníka druhý odmietal.No...a takto to dopadlo...Ja sa tiež neviem dočkať na operáciu už nech to mám za sebou.Ozaj a kde chceš ísť na opku?

barbinka84

fekynka

no to hej,,,tiez som z toho na nervy,,,neviem preco,ale obaja moji drobci radsej pili z laveho prsnika...za to to aj tak vyzeraaa....ja pridem znova na svk az v auguste,,tak dufam,ze z konzultacky rovno pojdem na opku...bo sa uz nemozem na to divat....cely tyzden sa mi nedalo prihlasit na forum,,,som bola nestastna,,,a teraz jak sme si tu pokecali tak hned lepsie D....ddd