Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fekynka

Santi
si v galerke?akosi ťa tam neviem nájsť:-) si už po operácii?Presne tak človek nikdy dopredu nevie čo sa stane presne ako aj pri pôrode.Vždy treba ale myslieť POZITÍVNE

santi

fekynka

jasnéééé bude to len a len lepšie uvidíš :-) Veď, ale každá vieme, že vždy je tu nejaké riziko či už hneď potom alebo neskôr, veď aj vladka sa tešila už z nových prsíčok a zrazu sa jej stalo to čo sa stalo a toto neovplyvníme asi nijako

fekynka

santi
ani ja tomu teda nerozumiem,ale asi v mojom prípade to je potrebné aj napriek tomu,že nemám možno až taký velky rozdiel vo velkosti jedného a druhého prsníka.Zhodli sa na tom dvaja doktori s kt.jeden bol p.Červen.Tak dúfam,že to bude vyzerať dobre.Stále sa utešujem tým,že snad horšie ako je to teraz to už nemôže byť,ale človek nikdy nevie.

santi

fekynka

a ty nemáš až taký rozdiel či foto skresluje? teraz som pozerala, ale tak isto to robí každý doktor ako vie a aby to bolo čo najlepšie :-) každý má aj inú stavbu tela a všetky tieto faktory to isto ovplivnuju

santi

fekynka

no neviem ja tomu tiez nerozumiem, bo tento problem som nemala, ona ma rez pod prsiami a že jej to vysvetlil tak, že ked sa dá implantat a spravne sa vlozi on sa vlastne vytvaruje a prispôsobí...neviem fakt len je pravda, že jej povedal, že sa to dá bez roznych veľkostí a ozaj ich má krásne

fekynka

santi
ja mam tiež jeden prsník večši ako druhy a obaja doktori mi navrhli jeden implantát vecsi a druhy menší.Nerozumiem ako dávali tvojej kamoške rovnaké imploše,ved v jednom musela mať ovisnutejšiu kožu a v druhom pekne natiahnutú,alebo jedine že by jej ich dával cez dvorce a pritom spravil nejakú menšiu modeláciu.Je to len môj názor samozrejme nie som odborník,ale ved hádam doktorkovia vedia čo robia a každý spokojný zákazník dobra reklama tak sa iste snažia ako len vedia :-ň

santi

barbinka84

Ahoj, ja mám kamarátku a bola u dr. Mládeka no nebola spokojná pri konzultácii, pretože jej navrhol dva rozdielne implantáty pretoze tiez mala jeden prsnik vacsi ako druhy, tak sla potom k inemu dr. a ten jej povedal, že to vobec nieje nutne davat dve velkosti imlantatov a spravil tak ze jej dal oba implantaty 300 ml a má ich krásne, žiadny rozdiel tam nieje. Ja len aby si sa dobre rozhodla, ja som tiež toho málo vedeľa rozhodla som sa z jedneho dna na druhy a keby mám ist znovu tak nejdem len k jednemu dr, ale co uz chcela som to hned :)

fekynka

jankamichal
áno,áno súhlasím s Angie77 ak máš chuť a nebude ťa to obťažovať boli by sme radi ak by si sa snami podelila so svojími problémami.Neboj strašiť nás nebudeš nakoľko každá vieme do čoho ideme a že nemusí všetko dopadnúť úplne podla naších predstáv.