Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

babule

Rozmyslam aj na platiskou nosa?Co to asi stoji?Ako prebieha rekonvalenscencia a bolesti?podrobnosti :-) dakujem

dianas

Ahoj! Tak ,konecne som sa sem po dlhom case dostala. Som 5 dni po opke. Takmer ziadne bolesti.Az dnes ma zacali intenzivne boliet stehy(rez pod prsom) a ked si kychnem,tak mi akoby trhalo bradavku na pravom prsku.Myslite,ze je to v poriadku?

jankamichal
Ahoj! To ja som bola s tebou v stredu na izbe. Ako sa citis? Vsetko v poriadku? Kedy ides na kontrolu?

misaela

ahojte, viete že od 18.6. maju na interklinik konzultačky zadara? maju tušim tyžden otvorených dveri alebo také niečo. ja už som mam po konzultacii u doktora Červeňa a k nemu pojdem aj na opku, ale ked to maju zadara asi sa pojdem spytat čo by mi navrhli oni. zo zvedavosti a maju aj ten pc program, ktory ukaže ako bude holka vyzerat už prsata. i ked neviem či to budu robit aj na tych bezplatnych konzultačkach. fuuu ale som sa rozkecala :)

fekynka

santi,
jasan keďže ešte nemáš dieťa je lepšia voľba menšie implantáty.Ja som rozmýšľala podobne ako ty keďže ešte časom plánujeme možno 2 dieťa,pýtala som sa doktora ak sa mi pri kojení koža roztiahne či budeme musieť dávať väčší implantát.Povedal ako budete chcieť,ale nemusíme vraj by sa cez bradavku zrezala iba neako prebytočná koža.To ma utvrdilo ísť do väčších implantátov.

santi

fekynka

ďakujem :-) jasné že hej, ale vieš ja som ešte ani nekojila a som sa bála, bo keby sa mi moc koža natiahla tak budem musieť dať vačšie a som mala strach, že keby dám teraz moc musela by som dať potom ešte viac a to by som zasa nechcela...no keď potom bude treba tak dám aspoň tých 400 :D teraz som spokojná veď tam nič nebolo :-)

fekynka

santi
pekne prska úplne prirodzené ako by si sa s nimi narodila.Na môj vkus trošku malé nakolko sa mi páčia naozaj veľké ciciky :-)Odstupom času si nerozmýšľala,že by si šla do väčších?