Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

menndy
uprimne-na MUDr. Mladeka z Avelane som čítala samé dobré referencie-i na jeho kliniku, naviac na konzultáciách som z neho mala dobrý dojem-všetko mi ochotne a trpezlivo vysvetlil, poukazoval...k MUDr. Cervenovi som povodne chcela i ja, no ma velmi dlhe cakacie doby.
Ty mas kedy planovany termin?

bambulkova

lilabmw
ja idem o necelý mesiac na zákrok-prsia + nos a platím 3990 eur, takže nos Ta samotný može vyjst tak cca 1200 eur....samozrejme-ako u ktoreho lekara :)

TARA_

Ahoj Pagy,

jezis ano ty si u neho bola, uz som si raz pozerala tvoje foto a velmi sa mi pacili. Len potom som zabudla, kde som to videla a nemohla to najst.
Ano, rada by som vedela co najviac :)
Chcem sa spytat, preco anatomicke, ja som kojila a porozumela som tomu tak, ze vacsinou do takych idu anatomicke. A mozem sa spytat kolko ta vysli? Viem len tolko, ze za operaciu sa plati u neho 1200, ale viac neviem. Aku znacku implantatov mas? Dik :)

TARA_

Baby, pls neviete mi poradit, ktora ma urobene prsia od Dr. Fabryho, taka co ma aj foto v galerke. Nejako na taku neviem natrafit :) Dik