Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

laila...dakujem si zlata..mala som perthense (neviem presne ako sa pisu,sa mi to nechce ist kukat) mala som 285ml.ale rozmery boli vacsie ako su tieto..tieto mentor 295ml mam 11,5cm,10,8cm a 4,6cm a tie predtym viem len,ze boli 12,5cm a 12,5cm a tu projekciu neviem

jankamichal

dianas..dakujem mam sa dobre(zatial) a ty ako?juuuj ked som videla ako ta sestricka po hodine po narkoze posadila a isla si cikat som skoro odpadla..som nechapala..ona nai nevedela kolko si po opke,lebo sa pytala ci si uz pila a moja mama jej vravela,ze si este malo po opke,tak sa potom spamatala..povedala,ze malo kto prejde hodku po opke po vlastnych na wc..aj ti potom bolo zle vsak?

[zruseny15]

jankamichal

Želám ti, aby si to mala už v poriadku. Aké implantáty si mala predtým? Myslím značku a rozmer.

[zruseny15]

jankamichal

Želám ti, aby si to mala už v poriadku. Aké implantáty si mala predtým? Myslím značku a rozmer.

barbinka84

mery nr

ano bola som na konzultacii,,,velmi sa mi pacilo,,,dr Mladek velky sympos,,,,a hned ten kompliment co mi dal ked som prisla...xixi

jankamichal

Tak ahojte baby..no napisem Vám v krátkosti môj príbeh..takze prvú operáciu som absolvovala v októbri minulého roka..hned prvú noc mi pravý prsník strasne opuchol a bolel ma..po dvoch tyzdnoch(ked mi vybrali stehy) som sa isla osprchovat cela a rana pod tým prvavým opuchnutým prskom praskla a vytekala mi odtial nahromadená krv..potom som sla na kontrolu hned ako to bolo mozne,tak mi ranu trosku zvacsili a krv mi vytlácali...potom mi to robili este raz..prso trosku odpuchlo no nie moc..ranu som mala ale stale otvorenu a nehojila sa mi a zacala mi odtial vytekat taka zltá tekutina (vraj vypotok) a bolo to zle,lebo som mala otvorenu ranu, s ktorej mi stale nieco vytekalo..nakoniec sa doktor rozhodol mi to umrtvit, vycistit a zasit..zdalo sa,ze vsetko je v poriadku,no az kym sa mi rana nezacala zvacsovat a nakniec nepukla znova...lave prsko bolo zahojene v poriadku,len na konci jazvy ma to bolelo a mala som tam taku "vydutinu" vo vnutri pod jazvou,najprv lekar vravel,ze to je normalne a mam si to masirovat,no mna to stale viac bolelo a potom povedal,ze vlastne mam otvorenu ranu aj na lavom prse,ale len vo vnutri..tak sa rozhodli ma uspat a operovat mi oba prsniky...to bolo vo februari..prave prsko sa hojilo dobre,lave tiez dobre..az do toho siesteho tyzdna,kedy sa mi rana opat zacala zvacsovat,no tentokrat uz na lavom prsku a ako inak praskla..tak v aprili ma operovali znovu,neuspavali ma,lebo si mysleli,ze mi to len rozrezu, vycistia a zasiju,no ale tej zltej tekutiny mi islo z rany vela,tak mi vyberali implos s tym,ze mi vycistia celu tu ranu az hore a tym vybratim zistili,ze mam prasknuty implantat..tak mi potom vkladali novy(v lokalke),a kolotoc sa zasa opakoval..vsetko dobre,dobre az kym sa mi to nezacalo cele zvacsovat a opat prasklo..a teraz v stredu ma operovali,ale s tym,ze mi vybrali oba implantaty a dali mi nove mentor 295ml,stredny profil plus..tak cakam ako to bude..ale povedali,ze ak sa mi to opat otvori,tak mi ich budu musiet vybrat..ked sa pytate preco sa to deje..veru neviem vobec, rezim dodrziavam ako mam..dokonca po opke v aprili som si 5tyzdnov ani hlavu sama neumyvala co som sa bala akehokolvek pohybu a aj tak mi to prasklo..takze ci to bol zlý vyber implantatov(myslim rozmerovo) alebo cim to je..ja neviem vobec..ako je mozne,ze vzdy sa mi jeden prsnik zahojil a druhy nie?

jankamichal

teraz v stredu idem na kontrolu po tyzdni..zatial bolesti nejak nemam,ale mam pocit ako keby mi prave prsko nejak tvrdlo,ale vsak uvdiim co povie doktor..skoro stale len lezim,ani nejak nesedim,aby mi prsia neklesali..tak som zvedava..takze cim to je neviem a nevedia to ani lekari..povedali,ze sa s tym este nestretli..a najlepsie je,ze teraz ked mi vymienali implantaty,tak doma sme pozerali tie stare(co mi dali na pamiatku) asi po troch dnoch a zistili sme, ze jeden z nich je prasknuty na dvoch miestach..tak sa pytam mala som ho taky v tele dva mesiace?alebo to bol ten starsi?alebo pukol pri vybere?ja sama mama vela otazok a asi vam moj pribeh moc nepomoze..ale je to dalsia skusenost ako vseliak to moze dopadnut..

jankamichal

Tak ahojte baby..no napisem Vám v krátkosti môj príbeh..takze prvú operáciu som absolvovala v októbri minulého roka..hned prvú noc mi pravý prsník strasne opuchol a bolel ma..po dvoch tyzdnoch(ked mi vybrali stehy) som sa isla osprchovat cela a rana pod tým prvavým opuchnutým prskom praskla a vytekala mi odtial nahromadená krv..potom som sla na kontrolu hned ako to bolo mozne,tak mi ranu trosku zvacsili a krv mi vytlácali...potom mi to robili este raz..prso trosku odpuchlo no nie moc..ranu som mala ale stale otvorenu a nehojila sa mi a zacala mi odtial vytekat taka zltá tekutina (vraj vypotok) a bolo to zle,lebo som mala otvorenu ranu, s ktorej mi stale nieco vytekalo..nakoniec sa doktor rozhodol mi to umrtvit, vycistit a zasit..zdalo sa,ze vsetko je v poriadku,no az kym sa mi rana nezacala zvacsovat a nakniec nepukla znova...lave prsko bolo zahojene v poriadku,len na konci jazvy ma to bolelo a mala som tam taku "vydutinu" vo vnutri pod jazvou,najprv lekar vravel,ze to je normalne a mam si to masirovat,no mna to stale viac bolelo a potom povedal,ze vlastne mam otvorenu ranu aj na lavom prse,ale len vo vnutri..tak sa rozhodli ma uspat a operovat mi oba prsniky...to bolo vo februari..prave prsko sa hojilo dobre,lave tiez dobre..az do toho siesteho tyzdna,kedy sa mi rana opat zacala zvacsovat,no tentokrat uz na lavom prsku a ako inak praskla..tak v aprili ma operovali znovu,neuspavali ma,lebo si mysleli,ze mi to len rozrezu, vycistia a zasiju,no ale tej zltej tekutiny mi islo z rany vela,tak mi vyberali implos s tym,ze mi vycistia celu tu ranu az hore a tym vybratim zistili,ze mam prasknuty implantat..tak mi potom vkladali novy(v lokalke),a kolotoc sa zasa opakoval..vsetko dobre,dobre az kym sa mi to nezacalo cele zvacsovat a opat prasklo..a teraz v stredu ma operovali,ale s tym,ze mi vybrali oba implantaty a dali mi nove mentor 295ml,stredny profil plus..tak cakam ako to bude..ale povedali,ze ak sa mi to opat otvori,tak mi ich budu musiet vybrat..ked sa pytate preco sa to deje..veru neviem vobec, rezim dodrziavam ako mam..dokonca po opke v aprili som si 5tyzdnov ani hlavu sama neumyvala co som sa bala akehokolvek pohybu a aj tak mi to prasklo..takze ci to bol zlý vyber implantatov(myslim rozmerovo) alebo cim to je..ja neviem vobec..ako je mozne,ze vzdy sa mi jeden prsnik zahojil a druhy nie?

menndy

Ahojte holky,
chcela som sa spytat ci niektora z vas ma na tento mesiac konzultacky u cervena? lebo ja mam 29. juna..:( a nejak mi to nevyhovuje..:( ci niektora nahodou nechce vymenit... dakujem

menndy

no ja mam len teraz konzultacky na ktore cakam uz 4 mesiace..:((( a termin neviem kedy sa mi podari..:(ale povedala som ze pockam.. lebo to stoji zato.. o inom som ani nepremyslala