Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

zajacik..dakujem zlatko..musi to byt dobre a nic ine neberiem :D

dianas..no asi na tu 16tu potom..a tak mozno aj ano,ze bola taka..ja som sa moc nekukala.ja som tiez chodila stale vraciat,co som mala uz taky stres z celeho toho tam..ze som bola rada,ze seba vnimam :D tato operacia ma pripravila o nervy,kila,zazitky s malou...mne fakt staci napr teraz si len pomysliet co kde dam zase malu a pod a uz mi ostane zle a vraciam,alebo nevraciam,ale cela sa spotim..no ako psycho. :D

dianas

jankamichal
hej,pamätam si,ze ma prezliekali,ale zdala sa mi taka sraroruzova trochu dofialova.Este som videla trochu rozmazane.Mne napisal kontrolu o 16:15,tak ty asi o 16:00.Neviem,skus si tam zavolat.

zajacik_006

Nové fotky má jankamichal.
Janulka a z celého srdca ti prajem,nech už máš konečne z prsiek radosť a malú buchtičku-Viktorku si si mohla konečne vychutnať v náručí. Držím palce:-))

jankamichal

dianas a ake mas ty imlose..tusim si vravela 330 ci ake?a aky mas profil..si aj pamatas,ze ti dali vacsiu podrpdu a ta potm prezliekali?si mala taku super,taku hnedu a tenkymi ramienkami,ze aj pod tielko..ale bola ti velka..nechapala som to ako sa to moze stat

jankamichal

dianas..som zabudla ti napisat no neviem kedy tam idem..lebo ocenas mi pvoedal,ze o 16 a v karte mam napisane o 17tej..kedy ides ty?

dianas

Hej,bolo mi trochu zle.Vecer mi cosi pichali proti zvracaniu,ale nic hrozne.Stehy trochu bolia,lave prso trochu opuch,ale inak je to v pohode.Nezabudni sa obcas ozvat ako si na tom.

jankamichal

laila...dakujem si zlata..mala som perthense (neviem presne ako sa pisu,sa mi to nechce ist kukat) mala som 285ml.ale rozmery boli vacsie ako su tieto..tieto mentor 295ml mam 11,5cm,10,8cm a 4,6cm a tie predtym viem len,ze boli 12,5cm a 12,5cm a tu projekciu neviem