Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet1nka

Ahojte baby. Už dlho si čítam vaše príspevky a rozhodla som sa aj ja pre zväčšenie prsníkov. Objednala som sa k Dr. Cervenovi, a termín konzultácie mám až v novembri. Uf, tak to sa načakám, v ten termín by som išla už najradšej aj na operáciu :-) Neviete mi poradiť, koľko sa asi tak čaká na termín operácie po konzultácii?

dianas

jankamichal
Tak to ta uplne chapem.Ja som dnes od rana do poobedia bola sama s malou doma.Strasne nervy,este ze je taka samostatna.Stastie,ze manzelovi dali na tyzden volno,tak uz mozem znova oddychovat.Hlavne sa nestresuj,lebo aj psychika robi strasne vela.

nellyy

jankamichal

podľa toho ako Ťa čítam máš už nervy v kely...skús sa dať do kopy a dať si ešte jednu šancu....hlavne si ver a postav si to tak, že ak náhodou dačo dáš to von a už kašleš nato...moja hlavne pozitivne aj keď mi je jasné, že je to veľmi zložité :*
len sa už netráp a naštartuj...aspoň sa pokús