Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

TARA_

Pagy

pytala som sa preto, lebo zatial som moc dobre nechapala ich rozdiel, ale dovtipila som sa, ze vyzeraju asi prirodzenejsie. Mas ich fakt pekne spravene.
Ja som si povedala, ze uvidim, co by mi povedal doktor. On ti odporucil aj nejaku znacku implantatov?
Este som nemala konzultacku. Dlho si u neho cakala na operaciu?

pagy

TARA_

Ja som bola vždy rozhodnutá len pre anatomické i napriek tomu, že som ešte nekojila. Hlavne pre prirodzenejší tvar prsíčok. Vyšli ma komplet aj s predoperačným vyšetrením 3tis.€ Určite je dobré sa o všetkom poradiť s dr. Už si bola na konzultácii?

bianca003

kvet1nka
no ak ti možem poradit tak si čím skôr zavolaj a zarezervuj si už aj termín na opku ..... pretože na tu môžeš čakat aj rok.