Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Jankamichal,

Chuda moje,Toto Je príbeh ktorý mi vohnal do očí slzy...podobne ako Vladka,Preto ti prajem šťastný koniec,koniec trápeniu a spokojnosť na celý život,my,ktoré máme pokoj / tuk tuk/ si to len ťažko vueme predstaviť,čo vsetko človek musí prežiť,zažiť a že sa takéto nepríjemnosti vôbec mozu stat...drz sa,vsetko dobre dopadne,hlavu hore!!!!!

Kvetinka,

Mám taký pocit ze to tu vokakto spomínal,k dr.cervenovi sa uz nedá zajednat termín operácie cez telefón..

pagy

TARA_

Myslím, že dr. pracuje so značkami Nagor a Eurosilicone. Mne dal ES. V každom prípade treba sa ho popýtať. Kľudne si napíš body na papier, čo všetko ťa pri konzultácii zaujíma, aby si na nič nezabudla. ;) On je úplne v poho, milý a stále usmiaty.. Takže vytiahnutie papierika ti nemusí byť trápne.
Ja som bola na op do mesiaca od konzultácie. Čiže už v lete prsíčka môžeš mať ak sa rozhodneš :)

lenpetra

Arial

Ahoj, aj mňa operoval Hedera. Pred 6 týždňami. S prsíčkami, s jeho prístupom, priebehom opky aj s pooperačnou starostlivosťou som maximálne spokojná. Fotky zatiaľ nemám bohvie aké, zajtra sa pofotím a pošlem do galérky. Teraz budú mať v interklinik zadarmo konzultačky, tak sa objednaj a uvidíš :)

Všetko dobré prajem

Mery NR

jankamichal
bojovníčka moja drž sa!!!! snaž sa myslieť len na dobré a príjemné veci, všetko zlé vypustiť z hlavy. držím palce, aby si si už za pár týždňov oddýchnutá niekde pri vode opaľovala svoje cecušky. teraz to už musí vyjsť!!

kvet1nka

bianca003

Ďakujem za radu, hneď zajtra tam budem volať a dohodnem si aj termin operacie. Som nevedela že aj takto sa to dá.

bimbi

Jankamichal
Ahoj.. Sledovala som tvoj pribeh uz davno a v tom aprili som myslela, ze to dobre dopadlo :( strasne ma to mrzi za teba, ze stale sa deje to iste, nehoji sa a nie je tomu koniec.. Snad tato posledna vymena uz bude uspesna a uz viac opiek nebudes musiet podstupit.. Ja si to neviem ani predstavit, ledva som sa pozviechala z jednej..

cucik8881

Arial

ahojik...mna robil MUDr Hedera 23.5 a zatial som velmi spokojna, kukni album :-)) vzdy bol ustretovy, ked som nemohla na kontrolu tak sme sa dohodli na iny termin atd...vzdy mi vyhovel ..som velmi spokojna s jeho pristupom...zatial vetko v poriatku..dufam ze sa krasne zahojim a budem sa vytesovat v lete :-))

Barbarella

menndy

lebo jedna mi nestačila :-) prebehlo to veľmi rýchlo, bolo tam veľmi veľa žien...
chcem sa uistiť, čo sa týka veľkosti implantátov a na prvej konzultačke doktor spomínal, že ak by som mala fotku nosa, tak by mi vysvetlil podrobnosti, tak si ešte pofotím nos a uvidíme...