Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

TARA_

aj mne tvrdili že sa časom po kojení upravia..neupravili, nikdy som nemala že velké ale pekné pevné dvojky áno a teraz...nemám nič a to som 12 rokov po kojení :)

TARA_

fekynka

prave dnes som si pozerala tu fotku v galerke a cumela som ako puk, asi som to odfotila z nejakeho uhla, lebo ked pozeram do zrkadla, tak nemam taky rozdiel v prsnikoch ... nikdy som nemala pocit, ze ich nemam rovnake.
Predstavu nemam, asi by som to nechala na doktorovi, ale co som zistila, tak mne by pasovali asi anatomy.
U mna je to zatial tak, ze som len nedavno prestala kojit, nikdy som si ani nepomyslela, ze by som si dala silikony, ale ked som zbadala co mi zostalo :( Vzdy som mala pekne plne prsia, kedysi aj trojky.
Cize teraz som v takom stadiu, ze som o tom zacala rozmyslat a zistujem co a ako.
Najprv sa musim s tym psychicky uplne stotoznit, no a potom musim dat dokopy 3tis. co je dost. Taktiez romyslam, ci este bude druhe dieta a ci to dat az potom.
Niektori ma este presviedcaju, ze sa mi to este casom trochu upravi ... tomu neverim.

angie77

jankamichal

Jani aj ja Ti ďakujem , že si sa s nami podelila, moc si to vážim.
Janka neboj sa, teraz už všetko dobre dopadne, určite, budeme Ti aj od nás, našej celej rodinky posielat veľa, veľa energie a ver mi, tej máme na rozdávanie:)

jankamichal

Baby DAKUJEM Vám za tieto slová podpory a vaše povzbudenia..ani si neviete poredstaviť ako vela to pre mna znamnená..aj to,ze mi posielate pozitívnu energiu..ste velmi milé...konecne pocujem(citam) aj take veci,ktore ma trosku povzbudia a zacinam zase verit a bojovat...po slovach ako napr..naco si sa na to dala?bolo ti to treba?nemala si vymyslat kym mas malu dceru,nestaras sa uz dlho o nu poriadne,mi fakt nepridavali..a prave preto Vám Dakujem!

fekynka

Tara
Ked budeš mať po konzultačke daj vedieť čo ťi doktor navrhol.Keďže som si všimla,že máš jeden prsník väčší a druhy menši zaujíma ma to nakoľko u mna je to také isté :-).Máš nejakú predstavu aspoň čo sa týka tvaru implantátov a kde by si chcela ísť na operáciu?

fekynka

jankamichal
chcem sa pripojiť a popriať ťi všetko už len to naj naj lepšejšie,keďže si si už svoje odtrpela.Je mi to naozaj veľmi ľúto čo sa ti stalo si,ale silná a zato ťi patrí môj obdiv.Ďakujeme,že si sa snami podelila o svoje starosťi a zároveň aj bolesť.Prajem naozaj už iba krásne a uzdravené prsíčka :-)

santi

jankamichal

tiež keď som toto čítala a pozerala foto až mi šli slzy do očí. Je strašné čo sa niekedy stane a nezabráni tomu nikto, tak isto sa hocičo ešte može prihodiť aj každej z nás keďže sme sa rozhodli pre operáciu nesieme toto riziko.
Obdivuj ťa ako to všetko zvládaš, prajem Ti skoré zotavenie z toho všetkého a ver, že už bude len a len dobre...drž sa

gina3

jankamichal
vydrž, po každej búrke raz výjde slnko, musí! a rozsvieti sa aj to tvoje:):)
Posielam čo najviac pozitívnej energie:)