Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

Majka
ahooj no uzivam ako uzivam je mi najlepsie v pooperacnej podprde:D aky paradox...ano musim dat foto i ked tie fotky(amaterske)moc skreskuju.Som neskutocne rada ze som sa rozhodla ako som sa rozhodla teda s doktorom:)tiez som rada ze som pockala na svojho doktora a uz sa tesim ked v piatok na kontrole dr povie ze vsetko ok a letim do obchodu nakupovat pradlo:D fakt uprimne na rovinu kto zvazuje nech ide.Ano samozrejme musime byt zrozumene s tym ze mozu byt komplikacie ale treba verit sak sme nejake zeny nie?:D keby som vedela ze bude taky vysledok uz davno idem na opku.Drzim vsetky prsty tebe aj vam cakatelkam...

Majka1910

leluska
ahoooj, no fakt si tu dlho nebola. no ako sa mas, vsetko v poriadku? uzivas si prsia uz naplno? mohla by si pridat nove fotky ze ako sa ti pomenili za tu dobu..

leluska69

Caute
dlho som tu nebola a zajtra je to 6t. od opky:D preto kto vaha smelo do toho je to neporovnatelny rozdiel a ta bolest za to urcite stoji.baby za rady pred opkou diky moc to pomohlo.

Majka1910

bambulkova
dakujem :)
v pondelok a utorok som si vsetky vysetrenia porobila, chvalabohu bolo vsetko v poriadku.. tak som rada, len aby som neochorela este ako kazda holka tu :D.
Tak na mna mysli, ale sak dovtedy budem este pisat..

bambulkova

Majka 1990
Ahoj :) Myslela som na Teba, ze už určite máš po predoperačných vyšetreniach :) Juuuj, som rada, ze Ti všetko dopadlo dobre-už sa môžeš pokojne vytešovať, ze to máš skutočne za par...:) myslím na Teba, držkaj sa :)

gossip_girl

Mery NR

Dakujem, musim si ho hned kupit, uz mam po stehoch a mam rez v podpazusi a to mi povedali ze nemusim davat nic, len mi ich prelepili lepkou a gazou a teraz neviem kedy ich mam odlepit.

Tiez sa citim lepsie v podprsenke ale, su dost este napnute.

Mery NR

gossip girl
po vybratí stehov ich už môžeš natierať. máš rez pod prsiami? natieraj si ich obe a môžeš si dávať krémik aj na jazvu, keď ti už odpadli chrastičky. ja som si natierala 2x denne, prsia krúživými pohybmi, jazvy smerom zprava doľava (tam nekrúžiť). čo chvíľa a začnú ti pekne mäknúť :-)

madejka

lenpetra, arial
Ahojte, ja som sa prihlasila na bezplatne konzultačky, čo majú teraz ten tyzden zdarma, tiež do Interklinik, ale k dr.Ráczovi. Nepočuli ste o ňom niektorá? Nepoznam ziadnu babu čo bola na opke, vsetky odporucate Cervena, zda sa mi to daleko a dlhooo. Som z BA. Dakujem.

gossip_girl

Baby,

Prosim Vas zda sa mi jeden vacsi ale az po zadivani sa, som 11 dni po, kedy ste si zacali kremiovat prsia tym Lioton gelom? A mala by som si natierat len to jefno co sa mi zda vacsie ci obe? Dakujem