Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

baby aj som to pohladala aby ste boli kludné a odpoved som vám tu skpírovala :

Obavy mat nemusite. V tejto dobe
este zdrsnený- texturovany povrch implantatu nie je prirasteny ku okoliu a moze dochadzat ku treniu- je to
popisovane ako pocit vrzgania v prsniku a moze to by len na jednej strane. Tento pocit vymizne. S pozdravom Dr. Cerven.

santi

angie77

tak ty máš ozaj naštudované toho dosť :-) ja som sa zľakla, že sa dáko uvolnil a teraz tam vŕzga :D ... ďakujem, si ma ukludnila

angie77

super diva, santi

ahojte baby, tak ja síce ešte nemám po OP, takže si poviete čo mám čo radiť, ale kedže neustále čítam kadejké články a reakcie aj otázky a odpovede doktorov, tak viem, že viac žien malo takýto problém a doktor na fore im odpovedal, myslím že to bol doktor Červeň, že pocit vrzgania je normálny, že sa múže objavit , ale že časom zmizne, že je to vtedy ked ešte nie je implantát cekom usadený a pri určitom pohybe trie o tkanivo v prsníku, že je to úplne normálne...tak dúfam že som Vás ukludnila :)

santi

super diva

no ja netuším k čomu to pripisovať, bo ja som nebola ani cvičiť ja som to spozorovala z jedného dňa na druhý a necítim inak žiadnu bolesť ako ty, len mi to tam vrzga.

super diva

Mery NR ,santi
to vobec nieje žblnkanie ,vzduchová bublina to som už mala ale na začiatku...teraz je to doslova vrzganie doteraz všetko o.k ale pozorujem to už ale dva dni bola som vo fitnes solarku kde je aj vibračná podložka a odvtedy to mám ....ja neviem teda čo to je...nechcem si namýšlat ale ved druhé baby už cvičia o sto šest na iných strojoch kde je ovela tažšia zátaž a ja som sa 8 minut natrásala a toto ...dnes tam cítim aj taku lámavu bolest aj ruka ma z toho bolí

lilabmw

Baby mate to aj vy tak ze chlapy si teraz viac vsimaju vas vystrih ako vas samotnu ? :-) v posilke ked mam tielko tak mi vsetci cumia do vystrihu aj mi to imponuje ale niekedy uz aj prekaza

santi

Mery NR

a to by sa prejavilo až teraz? och, no neviem to neni ale, že žblnkanie podľa mňa ono je to ozaj taká vŕzganie, ale len v tom jednom prsníku. Neviem ako to opísať aj keď napr sedím a tak ho pravou rukou z boku pritlačím, tak akoby to zavŕzgalo, alebo keď si natú stranu lahíňam... neviem také zvĺáštne. Dúfam, že je to chvíľkové, ma napadlo už aj,že sa uvoľnil... sa len pozorujem asi moc :D

Mery NR

super diva, santi
baby nemáte to náhodou ako keby žblnkanie? lebo môže byť, že vám ešte zostala vzduchová bublinka pod implantátom, to sa stáva a častom sa to vstrebe

santi

super diva

Ahoooj, no ja som to sem už tiež chcela písať či sa to niekomu stalo, ale som si povedala, že si asi zasa dačo nahováram... Dnes som to akurát hovorila kamoške, že pociťujem akoby taká vrzganie. Ja tom mám v ľavom prsníku keď si ľahnem na ten ľavý bok tak to vrzgnutie zacítim a niekedy aj v stoje...pozorujem to už asi cca 5 dní. Ja mám o polovicu menšie implantáty ako ty :) no si hovorím, že sa mi to zdá,ale keď som toto čítala, tak asi sa mi to nezdá. Ja mám dnes presne 3 mesiace po opke.

super diva

ahojte babulky potrebovala by som poradit som už dva a pol mesiaca po opke a v pravom prsníku mi začal implantát vrzgat uplne iný zvuk to je než lavý ten sa mi zdá v poriadku ,aj ma dnes dost ten pravý bolel neviem či to je tým že som cvičila na vibračnej podložke a malo to nejaký otras aj na prsia ,ale nemyslím si že to je taký tlak ako ked vláčim mojho 15 kilového drobca na rukách častokrát ešte.) Alebo žeby som si presilila tu stranu nejako neviem už,každopádne by som bola vdačná za radu ,dufam že to bude o.k ....pekný večer