Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bella28

lilabmw
dakujem moc za radu, skusim teda aj ja trosku zvyšit prijem vitaminov :) operaciu mam 9.7. takze este dost času :)
viem ze hrubnutie jaziev ma niekto proste dané a neda sa to ovplyvniť, no tak skusim a uvidim, asi potom skor tie epiderm pasiky na jazvy vyskusam :)

lilabmw

bella28

ja som nebrala nic ine len mesiac aj viac vopred lipovotan betakaroten vitaminy vsemozne a jazvy sa mi nadherne hojili a nic som pred nebrala ziadny wobenzym nic ine a nemala som ani jednu modriny a skoro ziadny opuch ale to je asi dost individualne

bella28

santi

ja budem mat 515ml, anatom., musim, pretoze som po dvoch detoch, prsia su v katastrofalnom stave. musime to nejako vyplnit.chystam sa pridat aj foto, ale hrozne sa hanbim, lebo su hrozneeee. a ake vitamíny si brala? a ten wobenzym staci brat po operacii? lebo niekde som citala ze aj pred. ja sa hlavne bojim aby mi jazvy nezhrubli, ale na to asi nic neexistuje :( som po cisarskom a jazvu mam skaredu, hrubu a dost tvrdu. tak sa bojim aby take neboli aj prska.

santi

bella28

Ahoj a aká implantáty si ideš dávať? Ja som pred opkou nebrala nič len vitamíny a 3 dni po opke som začala brať wobenzym asi cca 2-3 týždne a nemala som žiadnu modrinu.

bella28

ahojte,
uz dlho čitam toto forum, a konecne som sa rozhodla prihlasit aj ja :) za par tyzdnov ma caka operacia,bude ma operavat Dr. Cerven :) uz sa moc tesim, ale zaroven zacinaju aj trošku obavy aby všetko dobre dopadlo. ale chcela som sa hlavne spytat vas skusenych a znalých :), ze co odporučate ake rady pred operaciou. viem ze tyzden pred mam uzivat ascorutin, ale napr. chcela som sa spytat na ten wobenzym, či to odporučate ci nie? ja mam dost sklon k hrubnutiu jazviev, tak neviem co by ste mi odporučili. a tiez som sa chcela spytat, ake tie pasiky si lepite po operacii na jazvy, su to tie epiderm? alebo nieco ine? dakujem vam vopred za rady.:)

santi

angie77

hej u neho sa dlho nečaká, takže to máš potom ešte čas, ja som sa tak rýchlo rozhodla, že som si aj peniaze musela požičať :D Bo som si hovorila, ale 5 rokov, že veď po deťoch už počkám, no ale deti nikde stále a ani neviem čo mi tak preplo a povedala som si že teraz :D A ani na konzultačke si ešte nebola, či tam už hej?

angie77

santi

neviem :))) chcela by som to mat do konca roka zasebou, chcem íst k doktorovi Očenášovi takže s objednávaním sa neponáhlam kedže sa u neho dlho nečaká, ešte dávam dokopy financie, tak uvidím